Transparent
Inloggen
Sluiten

Lutsharel Geertruida: 'Het is de mooiste en grootste wedstrijd die ik ga spelen voor Feyenoord tot nu toe'

27 april 2022 13:20

In gesprek met Voetbal International geeft Lutsharel Geertruida aan uit te kijken naar de wedstrijd tegen Olympique Marseille. "We zullen voorbereid zijn voor deze grote wedstrijd, want zo voel ik ’m wel. Het is de mooiste en grootste wedstrijd die ik ga spelen voor Feyenoord tot nu toe", aldus Geertruida.

De verdediger gaat verder: "Toen Feyenoord kampioen werd, in 2017, zat ik nog niet bij de selectie. De bekerwinst maakte ik mee vanaf de tribune. Nu kunnen we weer een grote prijs pakken en ben ik er wel bij. Dat zorgt voor zo’n apart gevoel… Halve finale Europa Cup, dat is iets waarvan je alleen maar kan dromen."

Geertruida gelooft heel erg dat Feyenoord de finale kan halen. "Ik heb eerder gezegd in een interview met Feyenoord Magazine dat ik iemand ben die de lat heel hoog legt. Ik kan nooit tevreden zijn. Dus natuurlijk geloof ik erin", zo geeft hij aan. "Soms ga ik een beetje ver. Nadat we onder Advocaat met 1-1 hadden gelijkgespeeld bij PSV, stapte ik woedend de kleedkamer in. Iedereen kon wel leven met een punt, ik vond dat we hadden moeten winnen. Advocaat moest lachen, niet om mij, wel om wat ik zei. Dat vond hij wel mooi. Ik heb er moeite mee te accepteren dat er soms niet meer in zit."
Discussieer mee op de forums


Tags

geertruida advocaat bekerwinst magazine marseille stapte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg 50x je inleg terug als Feyenoord wint van AS Roma en steun onze site!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.150 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane armoedige arnesen belarbie danilo dessers geertruida geintroduceerd hanegem hassel hulshoff jes jong kampioenswedstrijd kloof kokcu kuijt mafkees malacia marquis middenveldert pedersen senesi sinisterra skogen slot vakkiek voetbalpiramide voetbalpyramide willykment