Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Bryan Linssen in gesprek met Urawa Red Diamonds'

25 april 2022 15:15 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Bryan Linssen in gesprek met Urawa Red Diamonds"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Bryan Linssen de overstap kan maken naar Japan. Een club uit de Japanse A-League is bereid om een transfersom te betalen voor de aanvaller. Om welke club het gaat en of Linssen de overstap wil maken, is nog onbekend. Linssen gaf twee jaar geleden nog wel aan te hopen om ooit nog in een buitenlandse competitie te kunnen spelen.

Update 15:15: Volgens Voetbal International is Urawa Red Diamonds de club die interesse heeft in Bryan Linssen. Feyenoord heeft de aanvaller toestemming gegeven om met de Japanners te onderhandelen over een transfer.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan diamonds urawa japan japanners

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Gun Linssen ook een transfer, maar vind wel dat we er een fatsoenlijke transfersom aan moeten overhouden. We zijn geen filantropische instelling voor spelers op leeftijd.
+1/-0

 
5 weken geleden
Nog 1 jaar contract toch? Dan mag je met 5 ton blij zijn.
+1/-0

 
5 weken geleden
Hij hoeft niet verkocht te worden hassel, 1 miljoen lijkt me realistisch. Anders blijft hij maar een jaartje. We moeten ook een transfervrije vervanger kunnen betalen.
+1/-0

 
5 weken geleden
Ik mag toch hopen dat de lat na een hopelijk mooie zomer hoger ligt dan een Linssen.
+1/-0

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Zal eerst fors verkocht moeten worden, pas dan is er wat mogelijk. Momenteel hebben ze het over het aantrekken van de vierde spits van Ajax, op transfervrije basis. Voorlopig geen verbetering tov Linssen.
+1/-0

 
5 weken geleden
Dat zeg ik, een hopelijk mooie zomer.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg 50x je inleg terug als Feyenoord wint van AS Roma en steun onze site!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane armoedige arnesen belarbie danilo dessers geertruida geintroduceerd hanegem hassel hulshoff jes jong kampioenswedstrijd kloof kokcu kuijt mafkees malacia marquis middenveldert pedersen senesi sinisterra skogen slot vakkiek voetbalpiramide voetbalpyramide willykment