Transparent
Inloggen
Sluiten

'Halve finale tegen Marseille gewoon in volle Kuip'

21 april 2022 13:50 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Halve finale tegen Marseille gewoon in volle Kuip"; image source: Pro Shots

Feyenoord kan de halve finale tegen Olympique Marseille gewoon gaan afwerken in een volle Kuip. Dat weet 1908.nl te melden. De club ontvangt wel boetes vanwege misdragingen van het team in de rust, het afsteken van vuurwerk, het gooien van voorwerpen en het blokkeren van nooduitgangen en trappen. De club zal de hoogte van dit bedrag later zelf communiceren.

Feyenoord heeft dit seizoen al voor ruim 400.000 euro aan boetes ontvangen aan de UEFA. Zelf gaf de club eerder deze week aan de kaartverkoop voor de halve finales nog niet te willen starten omdat het nog onduidelijk was wat voor eventuele straffen de Europese voetbalbond dit keer zou uitdelen.




Tags

kuip marseille communiceren misdragingen nooduitgangen uefa uitdelen vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg