Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Vrouwen kansloos onderuit in beker

8 maart 2022 21:24
Foto: Pro Shots

Feyenoord Vrouwen kansloos onderuit in beker; image source: Pro Shots

Feyenoord Vrouwen is dinsdagavond hard onderuit gegaan in de KNVB Beker. De kwartfinale op bezoek bij PSV ging met liefst 4-0 verloren. Voor Feyenoord was het direct de grootste nederlaag van het seizoen met logischerwijs uitschakeling in de beker als gevolg.




Tags

knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Even zitten kijken maar vooral in de 1e helft was het bar slecht verdedigd door Feyenoord.
Al met al heeft PSV gewoon meer kwaliteit lopen, terechte nederlaag dit keer.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Lekker blijven bouwen en de jeugd het vertrouwen geven. De Feyenoord vrouwen zitten in een proces, die vanaf de jongste jeugd is gestart met het optuigen van een speciale damesafdeling en uiteindelijk geresulteerd heeft in het toetreden van het vlaggenschip in de Dames Eredivisie. Dit seizoen.

Alles wat er dit seizoen met dit elftal is gepresteerd, is meegenomen. Andere topclubs hebben wellicht meer kwaliteit zijn vooralsnog beter, maar er is aangetoond dat de dames van Feyenoord op een goede dag competitief kunnen zijn. Er is zelfs gewonnen van Ajax.

Alle clubs in de Dames Eredivisie zijn al veel langer bezig. Volgens mij past deze uitglijder in het proces. En daarom zou Feyenoord zeker niet iets anders moeten gaan doen dan op dezelfde voet door blijven gaan.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer