Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in oefenduel veel te sterk voor Vitesse

27 januari 2022 14:39
Foto: Pro Shots

Feyenoord in oefenduel veel te sterk voor Vitesse; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft donderdag in een besloten oefenduel met grote cijfers weten te winnen van Vitesse. Op Varkenoord werd met 6-2 gewonnen. Patrick Wålemark maakte zijn officieuze debuut en wist direct twee keer te scoren, terwijl Cyriel Dessers zelfs tot vier doelpunten wist te komen.




Tags

vitesse cyriel dessers varkenoord walemark

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat is zeker niet slecht,het is en blijft een oefenpotje maar toch!,Dessers liefs vier keer en Walemark twee toch wel positief.
+1/-0

2 jaar geleden
Er staan drie Feyenoorders op de topscoorder lijst waarom een andere spits...ok Linssen is niet de doorsnee spitsaar hij scoort dus ...een spits...iedereen. Daarnaast had je beter je best moeten doen in de jeugdopleiding dan had je een goede inval spits kunnen hebben dan desert..De spitsen van Feyenoord zijn al jaren te klein , te kort en rede het net bij Cambuur niveau..
+1/-0

 
2 jaar geleden
Misschien voortaan wat later beginnen met drinken?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.311 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki