Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitwedstrijden in Heerenveen verlopen vaak moeizaam voor Feyenoord

21 december 2021 13:19

Feyenoord eindigt de zware decembermaand woensdagavond met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De Friezen kennen een wisselvallig seizoen met een negende plaats in de Eredivisie. Al verloren ze eind oktober voor het laatst een wedstrijd. Sindsdien wist het ongeslagen te blijven.

Uitwedstrijden in Heerenveen voor de competitie zorgen vaak voor problemen. Tot nu toe werd het duel 29 keer gespeeld. Feyenoord wist 12 keer te winnen, speelde 6 keer gelijk en verloor 11 keer. In het seizoen 1994/1995 werd met 0-4 de grootste zege behaald. Eerder dit seizoen wist Feyenoord in De Kuip met 3-1 te winnen.

De selectie van sc Heerenveen kent een hoop spelers met een verleden bij Feyenoord. Erwin Mulder, Sven van Beek, Lucas Woudenberg en Rodney Kongolo speelden allemaal in de jeugdopleiding van Feyenoord en kwamen gezamenlijk tot 327 officiële wedstrijden in het eerste elftal.
Tags

heerenveen beek decembermaand eredivisie erwin kongolo kuip lucas mulder wisselvallig woudenberg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen aursnes aursness backup bazoer brands carlos dermane diego diemers geertruida godsnaam hanegem hartjes hendrix herk ingestelde inschiet kleijn kongolo kuip linksbening lucius ramesoe senesi sevilla veerman wehave willykment woerts