Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord heeft voorkeur voor uitstel Eredivisie'

15 november 2021 12:47 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord heeft voorkeur voor uitstel Eredivisie"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Feyenoord een voorkeur heeft om de komende duels in de Eredivisie te verplaatsen. Dat heeft de club afgelopen weekend laten weten aan de KNVB. "We zijn er uiteraard hartstikke voor dat heel goed wordt uitgezocht in hoeverre verplaatsing mogelijk is", aldus een woordvoerder van Feyenoord. "Voetbal speel je om de supporters te vermaken en daarmee hebben we een maatschappelijke rol. Het betaald voetbal heeft al bewezen dat het een op veilige manier iets leuks kan bieden in weinig opbeurende tijden."

De woordvoerder gaat verder: "Daarnaast is het van sportief belang dat de wedstrijden met publiek worden afgewerkt. Voor alle clubs en zeker voor Feyenoord geldt dat het publiek een twaalfde man is. Tot slot zijn er financiële en economische belangen. Een wedstrijd zonder publiek betekent bij ons al snel negen ton aan omzetverlies. Het gaat knetterhard op deze manier."

Of de wedstrijden daadwerkelijk uitgesteld gaan worden is nog onduidelijk. De voetbalbond liet in een reactie weten dat alle opties onderzocht worden. Ook wordt er gesproken met ESPN en de lokale autoriteiten.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

eredivisie uitstel espn knetterhard knvb leuks omzetverlies opbeurende slot telegraaf ton twaalfde uitgezocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda