Transparent
Inloggen
Sluiten

Aansluiting bovenin moet tegen promovendus NEC behouden blijven

24 september 2021 13:32

Zaterdagavond komt Feyenoord alweer in actie als de thuiswedstrijd tegen NEC op het programma staat. De promovendus kent een aardige start van het seizoen en bezet na zes speelrondes de tiende plaats. Woensdag gingen de Nijmegenaren echter wel met 0-3 onderuit tegen FC Utrecht.

Feyenoord speelde al 40 keer eerder in De Kuip tegen NEC voor de Eredivisie. Daarvan wist het tot nu toe 28 keer te winnen, speelde het 8 keer gelijk en verloor 4 keer. De grootste zege is 6-1 en dat lukte in de seizoenen 1973/1974 en 1983/1984. In 2017 troffen beide ploegen elkaar voor het laatst en toen werd met 4-0 gewonnen.

Aan de zijde van NEC speelt Calvin Verdonk, die zijn jeugdopleiding bij Feyenoord doorliep. De linksback kwam uiteindelijk tot 19 officiële wedstrijden in het eerste elftal.




Tags

promovendus eredivisie kuip nijmegenaren utrecht verdonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda