Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We moeten doorzetten'

22 september 2021 23:08

Nadat zondag PSV met vier doelpunten verschil opzij werd gezet, heeft Feyenoord woensdagavond ook van geduchte tegenstander sc Heerenveen weten te winnen. Aanvoerder Jens Toornstra blikt met ESPN terug op de overwinning:

“Het was een mooie overwinning, een belangrijke ook. We kunnen wel winnen van PSV, maar dan moeten we het wel doorzetten. We hebben vandaag geprobeerd veel intensiteit op de mat te leggen en veel druk te zetten. In de verdediging stonden we niet altijd even goed. Ook op zo’n bal als die van Veerman moeten we druk zetten bijvoorbeeld, die had niet zo mogen schieten. Maar al met al was het een redelijke overwinning.”

De aanvoerder beaamt dat het team het er met vlagen even moeilijk mee had, maar dat de speelstijl wordt omarmd door het team: “Het is zwaar, maar wel leuk zwaar. Je zet namelijk vooral vooruit druk en dat is toch wat je als voetballer het liefst wil.”

Ook de 100e goal van maatje Linssen mocht niet onopgemerkt voorbij gaan: “Ja, het was een mooie goal hè van Bryan”, reageert de goedgehumeurde aanvoerder. “Gefeliciteerd!”.




Tags

toornstra beaamt bryan espn geduchte gefeliciteerd goedgehumeurde heerenveen intensiteit linssen maatje omarmd onopgemerkt speelstijl veerman vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki