Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Supermooi natuurlijk dat ik scoorde'

19 september 2021 18:30

In gesprek met ESPN was Cyriel Dessers zeer tevreden met zijn eerste doelpunt voor Feyenoord. "Supermooi natuurlijk. Ik ben heel erg blij. De kop is er al snel af, dat is een goed gevoel", aldus Dessers. "Hier winnen in Eindhoven is sowieso niet simpel, maar als je dat dan op deze manier doet en met deze uitslag en er dan zelf ook nog iets aan kan bijdragen voelt dat heel goed."

In de eerste helft had Feyenoord het niet makkelijk. "Het ging goed heen en weer. In de tweede helft hebben we goed stand gehouden met die voorsprong en dan weet je dat aan het einde de ruimtes groter worden", zo gaf hij aan. "Je weet dat je dan nog een paar kansen gaat krijgen en die hebben we denk ik honderd procent afgewerkt."

Dessers hoopt uiteindelijk zoveel mogelijk te kunnen spelen in het shirt van Feyenoord. "We hebben natuurlijk meerdere goede spelers en de trainer is de baas. Die momentjes zoals vandaag moet je dan pakken en je laten zien. Dat heb ik denk ik wel gedaan", zei hij darover. "Het is nog maar de eerste wedstrijd in de Eredivisie. Er zijn er nog heel veel te gaan."
Discussieer mee op de forums


Tags

dessers cyriel supermooi darover eredivisie espn momentjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne arnesen bannis buitenspelers dessers diallo disney documentaire haps hassel jong koevermans kuijt kuip lege linssen nelson north noud pedersen portemonnee rkc senesi slot trauner vakkiek willykment wolf