Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Als de trainer me nodig heeft, sta ik er'

14 september 2021 18:59

Een gelijkspel in een Europese uitwedstrijd is normaal gesproken een goed resultaat. Toch zal men bij Feyenoord gemengde gevoelens hebben na de 0-0 in Haifa. Ondanks vrij veel slordigheden aan de bal, voetbalde het een aantal kansjes bij elkaar om de winst te kunnen grijpen. Desondanks was debutant Dessers niet ontevreden met het gelijkspel en was hij blij dat hij mocht debuteren, zo gaf hij aan bij ESPN.

“Het was een moeilijke wedstrijd, voor de hele ploeg. Dan mag je er eindelijk in, een moment waar je op zit te wachten. De eerste dagen waren pittig. Ik ben goed ontvangen door de staf en spelers, dus ik ben nu zeker geacclimatiseerd. Er wordt hard getraind, maar dat vind ik ook wel fijn. Je kan thuis genoeg uitrusten natuurlijk, dat is wel fijn.”

Vervolgens ging de spits verder over zijn huidige fitheid: “Het is even geleden dat ik minuten heb gemaakt, maar ik voel met goed en ik ben er klaar voor. Als de trainer me nodig heeft, ben ik er. Ik ben een andere speler dan een paar jaar geleden, ik ben een veel betere voetballer geworden en ik kan niet wachten om dat aan iedereen te laten zien. Ik was er klaar voor geweest om vandaag te kunnen starten, maar helaas mocht het niet zo zijn.”
Discussieer mee op de forums


Tags

dessers cyriel espn fitheid haifa kansjes pittig slordigheden uitrusten voetbalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne arnesen bannis buitenspelers dessers diallo disney documentaire haps hassel jong koevermans kuijt kuip lege linssen nelson north noud pedersen portemonnee rkc senesi slot trauner vakkiek willykment wolf