Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Nicolai Jørgensen voor drie jaar naar Kasimpasa'

21 juli 2021 16:03 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Nicolai Jørgensen voor drie jaar naar Kasimpasa"; image source: Pro Shots

Feyenoord lijkt op korte termijn al afscheid te kunnen nemen van Nicolai Jørgensen. Feyenoord Transfermarkt meldt dat de Deen in verregaande onderhandelingen is met een club uit Istanbul. Officieel is er nog niets, maar een deal zou wel vrij dichtbij zijn. Jørgensen is door Feyenoord nog wel ingeschreven voor de Conference League.

Update 21-07 16:03: Onder meer Voetbal International meldt dat Nicolai Jørgensen een contract gaat tekenen bij het Turkse Kasimpasa. De Deen zal als de laatste formaliteiten zijn afgehandeld zijn handtekening gaan zetten onder een contracct voor drie jaar. Hoeveel Feyenoord nog ontvangt voor de spits is niet bekend.

Meer op VI.nl




Tags

kasimpasa conference contracct formaliteiten verregaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat scheelt in loon zeg...zeker een 3 miljoen per jaar. Veel geluk in Turkije ...het gaat goed .Door selecteren heet dit..goed om te zien. Hopelijk gaan ze nu kijken naar mensen die wel de bal kunnen vast houden.
+1/-0

2 jaar geleden
Goed nieuws, ook als Fer verkocht gaat worden, door selecteren.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gewoon nog meer verkopen of ontbinden. Paar houden. En dan keuze maken : paar jaar niks anders dan opbouw ofwel beperkt aantal zeer gerichte top-aankopen.
+1/-0

2 jaar geleden
Nog meer verkopen zodat de investeerders instappen en er gericht gekocht kan gaan worden
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Haps verkopen, vd Ven van Volendam aankopen.
Fer verkopen, Diemers ruilen tegen Veerman (met vergoeding).
Jorgenson is (schijnbaar) bijna verkocht, zou toch een nieuwe spits aantrekken (geen Pelle) maar zou zo ook even niet weten wie wel!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Diemers ruilen tegen Veerman? En jij denkt dat Heerenveen daar wel wat in ziet? Ik denk het niet. (maar Veerman is welkom)
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
@Vuist, is een beetje hopen!! maar met vergoeding, ik denk/hoop dat Diemers bij een club als Heerenveen wel mee kan komen!
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft een heel goed seizoen gedraaid, ver boven verwachting en ver boven zijn capaciteiten.
Helaas heeft van Geel hem toentertijd niet voor de hoofdprijs verkocht dus wordt het genoegen nemen met een fooi, en zelfs met helemaal niks heb ik al gelezen.

Succes verder en blijf heel zou ik zeggen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg