Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging kabinet: maximaal twee derde van bezetting, testen maximaal 24 uur geldig

9 juli 2021 19:08
Foto: Pro Shots

Bevestiging kabinet: maximaal twee derde van bezetting, testen maximaal 24 uur geldig; image source: Pro Shots

Het kabinet heeft besloten dat er bij evenementen maximaal twee derde van de bezetting toegestaan is. Dat werd vrijdagavond duidelijk op de persconferentie. Voorwaarde is wel dat er gebruik wordt gemaakt van Testen voor Toegang. Hierbij mag dan bovendien de anderhalve meter regel losgelaten worden. Indien dit niet het geval is, mag er slechts een derde van de bezetting gebruikt worden en dient de anderhalve meter wel gehandhaafd te worden.

Ook werd bekend gemaakt dat de toegangstesten voor maximaal 24 uur geldig zijn. Dit was eerder nog 40 uur. Vorige week werd al bekend dat een vaccinatie pas geldig is na 14 dagen na de laatste vaccinatie. De aangekondigde maatregelen zullen tenminste tot zaterdag 14 augustus gelden.




Tags

kabinet vaccinatie losgelaten toegang toegangstesten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki