Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark Diemers: 'Als ik merk dat mijn perspectief anders wordt, wil ik verder kijken'

9 juli 2021 12:45 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Mark Diemers: "Als ik merk dat mijn perspectief anders wordt, wil ik verder kijken"; image source: Pro Shots

In gesprek met RTV Rijnmond geeft Mark Diemers aan open te staan voor een vertrek indien zijn kansen op speeltijd afnemen in de voorbereiding. "Het is afwachten wat mijn rol wordt. Ik maak nu minuten en train goed", aldus Diemers. "In de eerste week heb ik een heel eerlijk gesprek gehad met Arne Slot. Als ik merk dat mijn perspectief anders wordt, wil ik verder kijken. Natuurlijk in samenspraak en nu heb ik er nog geen reden toe."

De middenvelder wil wel benadrukken momenteel niet bezig te zijn met een transfer. "Ik heb voor drie jaar getekend en ga ik niet zomaar weg", zo geeft hij aan. "Ik ga ook zeker kansen krijgen en sta er nu positief in. Ik heb het nu naar mijn zin, we spelen leuk en ik ben er trots op dat ik dit shirt draag."

Diemers kreeg regelmatig kritiek op zijn spel, maar heeft daar geen problemen mee. "Kritiek hoort erbij en ik blijf stoïcijns doorgaan", zegt hij daarover. "Zelf verzamel ik mensen om me heen die kritisch naar me kijken. Daarnaast ben ik een paar uur per week bezig met het analyseren van mijn spel."

Meer op RTV Rijnmond




Discussieer mee op de forums


Tags

diemers arne rijnmond slot stoicijns verzamel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat een vreselijke draaikont. Kan geen bal vasthouden of naar de juiste kleur passen. Snel verkopen die gast.
+1/-0

2 jaar geleden
Verbazend hoe sommige spelers reflecteren. Enerzijds stoïcijns blijven en anderzijds zeggen dat je handelingssnelheid wel omhoog kan. Als kers op de taart zegt meneer dat hij verder kijkt als ie minder minuten (lees; perspectief) gaat maken. Ik snap dat je je huid duur wil verkopen, maar meneer heeft niet geleverd, niet doorontwikkeld en niet het niveau gehaald. Het gesprek met Slot was volgens mij idd eerlijk. Leveren of vertrekken, mag je gevoegelijk concluderen. Wat mij betreft een duidelijke keus. Doe er je voordeel mee meneer Diemers.
+1/-0

2 jaar geleden
Wel positief is, dat hij zelf ook naar zijn tekortkomingen kijkt en daaraan gaat werken. Ben benieuwd of de trainer hem daar niet al lang op heeft gewezen. Kan wellicht nog stappen gaan maken en daardoor van waarde worden.
+1/-0

2 jaar geleden
Oke doei!

Feyenoord heeft met Til, Kokcu, Toornstra, Antonucci en Fer genoeg middenvelders die ik hoger aansla dan Diemers. Achter de 5 middenvelders hierboven genoemd, moet Feyenoord talenten een kans geven. Diemers zit de ontwikkeling van jeugdspelers in de weg.

Ik vind Diemers voor Feyenoord niet goed genoeg. Het ontbreekt hem aan handelingssnelheid en inzicht. Hij draait leuk weg als hij de bal in zijn voeten aangespeeld krijgt, maar altijd om vervolgens naar de grond te gaan en een overtreding te versieren. En dat gaat dan gepaard met een hoop misbaar en aanstellerij.

Vrijwel nooit vindt zijn eerste actie opvolging met een pass de diepte in en maakt hij gebruik van het overtal en de ruimte die hij voor zichzelf creert door weg te draaien.

Wat Diemers op zijn hoogst oplevert is balbezit, een vrije trap op een ongevaarlijke plek rond de middencirkel. Daarmee win je geen wedstrijden.

En voor iemand die naar verluidt een goeie traptechniek heeft, schiet hij ontzettend slap en heel weinig op de goal.

Lekker laten gaan. Wellicht kun je er nog iets voor vangen...
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda