Feyenoord begint voorbereiding met gelijkspel

26 juni 2021 14:25

Feyenoord begint voorbereiding met gelijkspel ; image source: Pro Shots

Feyenoord is de voorbereiding begonnen met een gelijkspel. Tegen het Belgische KAA Gent eindigde de oefenwedstrijd zaterdagmiddag in 1-1. Naoufal Bannis maakte het enige doelpunt voor Feyenoord in de tweede helft, nadat de Belgen enkele minuten daarvoor op voorsprong waren gekomen. Bryan Linssen leek in de eerste helft ook te scoren, maar zijn doelpunt werd vanwege een overtreding afgekeurd.

Zaterdag 3 juli speelt de ploeg van Arne Slot de volgende oefenwedstrijd. Eveneens op Varkenoord zal dan gespeeld worden tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt ook dan weer live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Feyenoord. Er zijn dan echter ook supporters welkom.

Opstelling eerste helft: Bijlow, Hall (31' Owusu), Fer, Senesi, Malacia, Toornstra, Burger, Til, Antonucci, Linssen, Sinisterra

Opstelling tweede helft: Remie, Skogen, Valk, Hendriks, Haps, Diemers, El Bouchataoui, Hartjes, Azarkan, Bannis, Vente (77' Milambo)