Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Publiek welkom in de play-offs

17 mei 2021 13:49 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Definitief: Publiek welkom in de play-offs; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat er tijdens de wedstrijden in de play-offs weer publiek welkom is in de stadions. De overheid heeft hier toestemming voor gegeven. In beperkte mate mogen er daarom weer supporters plaats nemen in De Kuip. De wedstrijden vallen onder de pilot die de overheid in april en mei gehouden heeft om te onderzoeken hoe de samenleving met behulp van testbewijzen weer open kan.

Supporters mogen wel alleen naar binnen indien zij een geldig testbewijs kunnen tonen. Bovendien moet worden gehouden aan de basismaatregelen van 1,5 meter afstand houden, handen wassen en een mondkapje op de plekken waar dat verplicht is. Nog niet bekend is hoeveel supporters aanwezig mogen zijn in De Kuip. ESPN had het zondag nog over 6.500 toeschouwers.

Meer op KNVB.nl




Tags

kuip overheid basismaatregelen espn knvb mondkapje pilot testbewijs testbewijzen wassen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda