Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis opnieuw belangrijk bij zege van Nederlands elftal

30 maart 2021 22:41
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis opnieuw belangrijk bij zege van Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft dinsdag met grote cijfers weten te winnen van Gibraltar. De WK kwalificatiewedstrijd werd uiteindelijk met 0-7 gewonnen. Steven Berghuis had wederom een basisplaats en was ook nu weer belangrijk. De aanvoerder van Feyenoord opende op knappe wijze de score, net zoals hij dat afgelopen zaterdag ook al deed tegen Letland. Vlak na rust zorgde hij met een assist ook voor de tweede treffer van Oranje. Berghuis mocht wederom de 90 minuten niet volmaken omdat de schoonzoon van de bondscoach ook zijn speelminuten moest krijgen.Turk




Tags

berghuis gibraltar letland oranje schoonzoon turk volmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hij was dan wel belangrijk door het eerste doelpunt te maken en 2 assists te leveren maar hij speelde verder gewoon niet goed tegen deze zeer povere tegenstander.

Zijn zelfvertrouwen zal wel toegenomen zijn door de 2 interlands waar hij in ieder geval belangrijk was.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb twee interlands met een half oog gekeken (Turkije gemist) en al het gevaar kwam van Berghuis. Iedere goede voorzet (die vervolgens weer werd verprutst door Klaassen of de Jong) kwam van zijn voeten. Hij breekt de ban in beide duels.

En ondertussen hebben we een bondscoach die liefst het gehele basiselftal van Ajax zou opstellen, waren het niet dat de buitenlandse spelers niet voor Oranje mogen uitkomen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda