Transparent
Inloggen
Sluiten

Lutsharel Geertruida alsnog bij Jong Oranje

21 maart 2021 19:49 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Lutsharel Geertruida alsnog bij Jong Oranje; image source: Pro Shots

Lutsharel Geertruida debuteert komende week alsnog in de selectie van Jong Oranje. De rechtsback van Feyenoord kent een uitstekend seizoen, maar zag dat tot ieders verbazing niet beloond worden met een plek in Jong Oranje voor het EK. Omdat Ajax-verdediger Jurriën Timber vanwege ziekte is afgevallen krijgt Geertruida alsnog waar hij recht op heeft. Voor de verdediger is het de eerste keer dat hij bij de selectie zit.

Komende week zal de groepsfase plaats vinden. Indien Jong Oranje in een poule met Roemenië, Duitsland en gastland Hongarije bij de eerste twee eindigt zal het eind mei en begin juni deelnemen aan de knock-out ronde van het EK. Namens Feyenoord behoren ook Justin Bijlow en Tyrell Malacia bij de selectie.

Meer op Ons Oranje
Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje geertruida afgevallen bijlow duitsland hongarije malacia roemenie timber tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten