Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow en Tyrell Malacia in definitie selectie Jong Oranje voor EK

15 maart 2021 11:02 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Justin Bijlow en Tyrell Malacia in definitie selectie Jong Oranje voor EK; image source: Pro Shots

Namens Feyenoord zullen Justin Bijlow en Tyrell Malacia komende maand actief zijn in de groepsfase van het EK onder 21 in Hongarije. Beide spelers werden door bondscoach Erwin van de Looi opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje. Lutsharel Geertruida behoorde nog tot de voorlopige selectie, maar hij werd niet opgenomen.

Jong Oranje komt in de groepsfase Roemenië, Duitsland en Hongarije tegen. Indien het bij de eerste twee eindigt in de groep zal de ploeg doorgaan naar de kwartfinale. De knock-out ronde wordt pas na het seizoen gespeeld.

Meer op Ons Oranje
Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje bijlow malacia tyrell definitie hongarije duitsland erwin geertruida looi roemenie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ongelofelijk Geertruida niet Wat moet je als Feyenoorder presteren tegenwoordig om erbij te zijn joh. Focking Brobby er wel bij obv een paar invalbeurten. Advocaat en diverse analisten dachten zelfs aan het grote Oranje nu of in de toekomst moet je nagaan. En Toornsta hoort in Oranje vind ik zo onvoorstelbaar goed als stille kracht. Zie de lofzang van oa v persie, marciano vink, etc.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten