Transparent
Inloggen
Sluiten

Senesi wil dat Feyenoord profiteert van transfer

11 maart 2021 09:22 - VI
Foto: Pro Shots

Senesi wil dat Feyenoord profiteert van transfer; image source: Pro Shots

Voetbal International brengt een mooi interview met Feyenoorder Marcos Senesi. Aan bod komen zijn speelstijl en de verschillen in cultuur en omstandigheden voor de jeugd tussen Nederland en Argentinië. De verdediger vertelt zelf ook verrast te zijn over het aantal goals dat hij scoort in Rotterdam: "Ook voor mij opvallend, want bij San Lorenzo scoorde ik zelden, bij Feyenoord regelmatig en nog mooie doelpunten ook". Senesi hoopt later herinnerd te worden als iemand die "goed was in balbezit, maar ook hard en meedogenloos kon zijn als de situatie erom vroeg".

Ondertussen blijkt uit alles dat Senesi in zijn tijd in Rotterdam een echte Feyenoorder is geworden. De Argentijn snijdt zelf het onderwerp van de lege stadions aan: "De fanatieke supporters in De Kuip hielpen ons altijd over een dood punt, bovendien werkten ze intimiderend naar tegenstanders toe. Nu is het stil in het stadion, je hoort alleen spelers praten". Hij vervolgt: "daarbij zijn teams in een lege Kuip ineens ook veel brutaler, hè. Ze durven meer. Voor ons is dat duidelijk een nadeel".

Over een mogelijke transfer zegt de internationaal gewilde verdediger: "Ik wil maar één ding: spelen. Dat doe ik bij Feyenoord elke week. Dát is wat telt. Natuurlijk heb ik ambities en als er belangstelling is voor mij, moet die club mij een beter gevoel kunnen geven dan ik nu heb in Rotterdam. Daarna moet ook nog de competitie bij me passen en vervolgens het land. Pas als dat allemaal goed is, zal ik gaan luisteren, maar ik vertrek pas als ik weet dat Feyenoord profiteert van mijn transfer".

Meer op VI
Discussieer mee op de forums


Tags

senesi kuip lege argentinie brutaler dood fanatieke hielpen intimiderend lorenzo nederland san snijdt speelstijl vervolgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goeie gozer!goed je best doen dan zal de waarde wat stijgen.
+1/-0

2 maanden geleden
top kerel, hopelijk wordt hij nog international!
+1/-0

2 maanden geleden
Mooie gast! Een Gladiator! Helaas wordt hij in de media afgekraakt (speelt toch deels mee) en spelen we niet Europees (en nog geen A internaotinal) wat zijn marktwaarde niet ten goede komt. Piemeltjes die net komen kijken bij najax zoals Tin(mb)der, die ze notabene bij ons hebben weg gekaapt, worden alweer helemaal opgehemeld. Het zal ergens tussen de 15 en 35 miljoen worden, maar dat is wel heel breed, nauwkeuriger weet ik het niet, ik hoop iig minimaal 20.
+1/-0

2 maanden geleden
Prima verdediger. Laat hem nog maar 1 of 2 seizoenen bij Feyenoord blijven.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten