Transparent
Inloggen
Sluiten

Kökcü: "het leek wel of de flow uit mijn benen werd getrapt"

3 maart 2021 11:37 - VI
Foto: Pro Shots

Kökcü: "het leek wel of de flow uit mijn benen werd getrapt"; image source: Pro Shots

Voetbal International brengt een leuk interview met Feyenoord-talent Orkun Kökcü. De 20-jarige middenvelder spreekt vrijuit over de manier waarop in Nederland met talent wordt omgegaan en de kritiek in de media. Over zichzelf zegt hij dat hij op dit moment misschien op 75% van zijn kunnen presteert, na het blessureleed van afgelopen jaar. Kökcü vond het moeilijk om twee keer achter elkaar flink geblesseerd te raken nadat hij daarvoor bijna nooit wat had gehad: "In het begin van het seizoen was er nog niks aan de hand, tot ik thuis tegen ADO Den Haag een schop tegen mijn voet kreeg. Het leek wel alsof daarmee de flow uit mijn benen werd getrapt, want sindsdien heb ik het eigenlijk nooit meer lekker naar mijn zin gehad".

Kökcü, die een contract heeft tot de zomer van 2025, geeft aan veel dank verschuldigd te zijn aan trainer Advocaat, maar ook uit te kijken om met de nieuwe trainer Slot te kunnen werken volgend jaar. Een transfer in de zomer om financiële redenen voor de club sluit de jonge middenvelder niet uit, maar in eerste instantie is het doel om Feyenoord te verlaten met een prijs.

Meer op VI




Tags

kokcu getrapt ado advocaat blessureleed nederland slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Eerst maar de corners op juiste hoogte geven...pik
+1/-0

3 jaar geleden
Hij zit nu op 75%, dat wordt dus nooit wat
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer