Transparent
Inloggen
Sluiten

Kritiek op Berghuis zwelt aan: "wanneer gaat deze jongen nou eens leren?"

1 maart 2021 15:07 - Radio Rijnmond
Foto: Pro Shots

Kritiek op Berghuis zwelt aan: "wanneer gaat deze jongen nou eens leren?"; image source: Pro Shots

Na de teleurstellend verloren wedstrijd tegen AZ (4-2) neemt de kritiek op Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis toe. In de Lekker Lullen Over Voetbal Podcast van Radio Rijnmond zijn de commentatoren het eens: "Wat hij doet kon echt niet", vertelt Ruud van Os over de overtreding van Berghuis. "Het is eigenlijk jammer dat hij geen rood kreeg, wanneer gaat deze jongen nou eens leren dat hij dit niet moet doen? Gewoon bewust uit zijn op ellende, het had niets met de bal te maken."

Feyenoord-watcher Sinclair Bischop voegt eraan toe ongelukkig te zijn met het feit dat trainer Dick Advocaat de aanvoerder na afloop nog verdedigde. "Misschien moet je wel een statement maken door de aanvoerdersband af te pakken", aldus Bischop.

Meer op Radio Rijnmond
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis bischop zwelt advocaat commentatoren lullen podcast rijnmond statement verdedigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mentaal lijkt hij niet sterk genoeg om met tegenslagen om te gaan, ook de vorm is niet 100% aanwezig gezien zijn velen verkeerde passes. Feit is dat hij geweldig kan voetballen, zie bijvoorbeeld de voorzet op Senesi gisteren maar ja niet constant genoeg helaas.
+2/-0

2 maanden geleden
klopt, blijft gewoon zeer belangrijk, maar als je ziet hoe gemakkelijk wij de goals weggeven. Daar zou iedere speler zich aan moeten irriteren, plus die onnozele wissels. Enne..Botje en Nieuwkoop kan echt niet meer.
+1/-0

2 maanden geleden
Helemaal met Sinclair eens, dit kan, zeker als aanvoerder niet. Hij leert het echt nooit en zal daarom ook nooit een echte topper worden. Zo zonde, want voetballen kan hij echt wel. Mentaliteit van zijn collega Toornstra zou hem een stuk verder helpen.
+1/-0

2 maanden geleden
Geeft ook de zwakte aan van de leiding ...
+1/-0

2 maanden geleden
Zou jij niet lijp worden van al die onkunde om je heen?
+1/-0

2 maanden geleden
Tuurlijk moet hij dit niet doen .
Maar men overdrijft weer behoorlijk .
Het is weer berghuis dit en dat ,maar zo'n tadic/en die argentijn komen in de media overal mee weg,terwijl die elke wedstrijd bezig zijn
+1/-0

2 maanden geleden
Het roer moet radicaal om. Afscheid nemen van Berghuis en Hendriksen en Smeulers terug naar Feyenoord. Vol voor de jeugd gaan, aangevuld met oudere spelers die er al zijn. Het is niet nodig om 6 of 7 nieuwe spelers te halen. Maar ook Wehrman aan de selectie toevoegen.
+2/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten