Transparent
Inloggen
Sluiten

'Scout Mika Lipponen vertrekt naar PSV'

30 december 2020 15:08 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Scout Mika Lipponen vertrekt naar PSV"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Mika Lipponen gaat vertrekken bij Feyenoord. De Fin was al ruim twintig jaar in dienst bij de club als scout, maar vertrekt naar PSV. Door het vertrek van Lipponen heeft Feyenoord met Steven Aptroot en Bjarne Hansen nog maar twee scouts in dienst.

Meer op AD.nl
Tags

lipponen mika aptroot bjarne fin hansen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Waarschijnlijk gaan we het niet merken, één, twee, drie of nul scouts ...
+1/-0

4 weken geleden
Welk talent heeft deze scout binnen gehaald? Niemand toch?
+1/-0

4 weken geleden
Die Frank zet vaart achter en betere scouting!! Eerst Beukers weg en nu Liponen. Moset een keer gebeuren!
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Precies Arnesen zet de hele club naar zijn hand zo is hij ooit bij psv ook begonnen en heeft hij 10 succesvolle jaren gehad.
+3/-0

3 weken geleden
Wat ik me afvraag; als Feyenoord zo'n beroerde scouting heeft (wat ik niet betwist), hoe kan een scout dan overstappen naar een club als PSV?

Ik zeg het niet graag; maar ik heb inmiddels een hogere pet op van de organisatie in Eindhoven dan die in het Maasgebouw. Feyenoord is in dat opzicht ingehaald op het gebied van jeugdopleiding, salarishuis en wellicht ook de mogelijkheden qua scouting.

Ik kan geen geweldenaar aanwijzen die op voorspraak van Liponen is binnengehaald, waar Feyenoord enorm veel plezier van heeft (gehad). Maar eerlijk gezegd kan ik ook geen miskoop noemen die aan hem toe te schrijven is. Het is allemaal niet zo bekend.

Kennelijk bestaat er bij PSV het idee dat hij wel wat kan. Dan ga ik me afvragen waar het probleem dan zit bij Feyenoord...
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.203 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat argentinie arnesen balde basacikoglu bekritiseerd berghuis bestlander bilal bozenik danall diemers geertruida hanegem heracles keuring kokcu kristensen linssen malacia nieuwkoop pratto ramesoe schei senesi teixeira twente verzwakking volendam