Transparent
Inloggen
Sluiten

Luis Sinisterra: 'Het is ondanks alles een fantastisch jaar geweest'

23 december 2020 10:07 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Luis Sinisterra: "Het is ondanks alles een fantastisch jaar geweest"; image source: Pro Shots

Ondanks zijn zware blessure was 2020 voor Luis Sinisterra een fantastisch jaar. Dat geeft de Colombiaan aan in een interview met het Algemeen Dagblad. "Ik heb veel geleerd tijdens het herstel van mijn blessure. En ik heb me afgelopen jaar ook nooit alleen gevoeld. Mijn medespelers, de technische en de medische staf van Feyenoord, maar ook de clubleiding zijn steeds met me bezig geweest", aldus Sinisterra. "Bovendien was mijn moeder hier in Rotterdam. Ik heb alles in handen van God gelegd. Dat voelde goed. Ik ben nu nog niet honderd procent, maar daar komen we wel."

Angst vanwege zijn knieblessure heeft hij al lang niet meer. "Dat komt ook niet voor in mijn vocabulaire. Ik wilde gewoon zo snel mogelijk terug naar mijn oude niveau om het team te kunnen helpen", zo geeft hij aan. "Het vertrouwen van de trainer voelt zo fijn. Dick Advocaat is een fantastische trainer, maar vooral ook een geweldig persoon. Ik denk dat mijn inzet op de trainingen en in de wedstrijden een van de manieren is geweest om zijn vertrouwen te winnen."

Van de aanvaller wordt veel verwacht als hij weer helemaal fit is. Iets wat Sinisterra zelf geen probleem vindt. "Nee hoor, ik voel helemaal geen druk. Ik voel eigenlijk vooral steun", zegt hij daarover. "De mensen zijn mij altijd blijven volgen. Mijn job is nu om doelpunten voor te bereiden of om ze zelf te maken. Zo simpel is het."
Discussieer mee op de forums


Tags

sinisterra advocaat colombiaan job vocabulaire

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen balde basacikoglu beek berghuis bestlander bilal bozenik conteh danall deiysszma diemers geertruida hanegem haps heracles keuring kokcu linssen malacia oogt pratto ramesoe senesi spajic teixeira toornstra vente