Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord gaat voor compleet nieuwe organisatiestructuur'

8 december 2020 10:26 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Feyenoord gaat voor compleet nieuwe organisatiestructuur"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet in een uitgebreid artikel te melden dat Feyenoord voor een complete reorganisatie gaat. Met Arne Slot als trainer moet de club een speelstijl er in gaan slijpen die gaat zorgen dat Feyenoord heel veel tegenstanders voetballend de baas blijft. Slot heeft te horen gekregen dat hij dominant en attractief voetbal op de helft van de tegenstander moet gaan spelen.

Om dat voor elkaar te krijgen zullen er binnen de club dingen structureel moeten veranderen en wordt er dan ook gewerkt aan een compleet nieuwe organisatiestructuur. Intern is daarbij het doel geformuleerd om nog minimaal een keer landskampioen te worden voordat in 2025 'hopelijk' het nieuwe stadion wordt betrokken. Feyenoord heeft om die reden ook een driejarig contract afgesloten met het Amerikaanse Sportsology om van advies te voorzien en de huidige organisatie volledig door te lichten.

Algemeen directeur Mark Koevermans heeft al een 'werkgroep Topvoetbal' geformeerd. Die groep moet in maart 2021 de nieuwe organisatiestructuur duidelijk hebben, zodat deze komend seizoen al geïmplementeerd kan worden. De aanstaande wijziging zorgt zou voor wrijving zorgen op Varkenoord. De Amerikanen willen en zullen met behulp van de werkgroep de komende maanden gaan doorpakken en de oude garde zou de bui al zien hangen. Technisch directeur Frank Arnesen zou zich bovendien alleen bemoeien met het drietal Melvin Boel, Rini Coolen en Koen Stam, die alle drie ook in de werkgroep zitten.
Tags

organisatiestructuur werkgroep slot arne arnesen attractief bui coolen dominant doorpakken garde geimplementeerd koen koevermans melvin reorganisatie rini slijpen speelstijl sportsology stam varkenoord wrijving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Koppen gaan rollen. Zoveel is zeker. Waarschijnlijk gaan we wat betreft spel en spelersmateriaal een switch krijgen. Daarin past ook geen Advocaat. Tussen nu en einde seizoen zal het pompen zijn en drijvende blijven. Maar of we er ook financieel stabieler van worden is momenteel niet te beantwoorden en dat er een stevig prijskaartje aan zal hangen lijkt niet te vermijden. Een gok dus.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Goed dat er vers bloed komt maar hopelijk is dit niet de TvB-show.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zegt Advocaat zelf ook, had wel gekund als hij 10 jaar jonger was geweest. Ergens is Arnesen nu wel blij dat Dick gaat stoppen nu kan hij doorpakken.
+1/-0

2 maanden geleden
Wanneer je zo hoog van de toren blaast zoals Feyenoord nu doet , dan lijkt het wel alsof ze 020 zijn geworden.
Maar eens zien of dit allemaal 'voor de buhne' blijkt te zijn geweest.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Feyenoord heeft nog niet officieel gereageerd. Het is informatie van journalisten.
Daarnaast is bekend wat TvB wil met de club.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Wat je zegt klopt , dit komt van journalisten af. Je kan zeggen : waar rook is is vuur , maar oa Marcel vd Kraan van de Telegraaf heeft al talloze malen bewezen te beschikken over een zeer grote en dikke duim waaruit hij van alles en nog wat zuigt. Vaak ging het dan over het nieuw te bouwen stadion aan de Maas.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Sorry, maar van al die zg watchers is Marcel vd Kraan de enige die echt het juiste nieuws heeft
+1/-0

2 maanden geleden
Het AD publiceert voornamelijk nonsens, dit is geen uitzondering.
+2/-0

2 maanden geleden
Kan me er iets bij voorstellen..hoewel ik wel zoiets heb ..ik heb het allemaal eens gehoord. Dat het moet en En Dat er iets moet gebeuren lijkt mij logies.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ach in Mokum hebben ze dit een paar jaar geleden al gehad en zijn er sterker uit gekomen
+2/-0

2 maanden geleden
Het zal wel moeten wil je mee blijven doen aan de top,zoals het nu gaat is het alleen maar bergafwaarts.Ik heb het volste vertrouwen in Arnesen hij heeft een goede visie in dit wereldje,Slot weggehaald voor de neus van de neuzen want die stond stijf boven aan hun lijstje,er moet het een en ander gedaan worden en daar is hij goed mee bezig.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.202 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen berghuis botteghin bozenik conteh corona danall diemers fer galatasaray geloofd gevulde hanegem haps hassel jorgensen linksbuiten linssen noud portemonnee pratto ramesoe senesi slot spajic toornstra verrichten wonderen