Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Ik kan niet verwijten dat ze niet blijven werken'

6 december 2020 14:37

In gesprek met Fox Sports kreeg Dick Advocaat de vraag of hij boos was na de wedstrijd tegen Heracles. Daar was absoluut geen sprake van. "Ik moet gewoon realistisch blijven. Ik kan niet verwijten dat ze niet blijven werken", aldus Advocaat. "Ze hebben echt alles gegeven om tot een overwinning te komen. Kwalitatief is het op dit moment alleen niet geweldig. Het zou erger zijn als ze ook niet zouden werken."

De trainer had al een moeilijke wedstrijd verwacht. "We zitten in een fase dat het lastig is om openingen te creëren", zo gaf hij aan. "De basis is hard werken, maar daar hoort ook een beetje individuele kwaliteit bij."

Beide ploegen kwamen nauwelijks tot kansen. "Maar wij spelen thuis en wij moeten het spel maken. Wij waren niet bij machte om spelers uit te spelen", zei hij daarover. "Dan krijg je ook die man meerderheid en dan is het een kwestie van 'valt het een keer goed'."
Tags

advocaat fox heracles kwalitatief kwestie machte openingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen berghuis botteghin bozenik conteh corona danall diemers fer galatasaray geloofd gevulde hanegem haps hassel jorgensen linksbuiten linssen noud portemonnee pratto ramesoe senesi slot spajic toornstra verrichten wonderen