Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We waren weer heel slordig en hadden echt veel balverlies'

6 december 2020 14:33

Jens Toornstra gaf in gesprek met Fox Sports aan erg gefrustreerd te zijn over de wedstrijd. "We waren weer heel slordig en hadden echt veel balverlies. Als je tegen 10 man speelt, moet je gewoon van kant wisselen. Dan komt er vanzelf een gaatje", aldus Toornstra. "We waren heel erg ongeduldig en in de eerste helft hebben we helemaal niets gecreëerd."

De middenvelder was het niet eens met de opmerking dat Feyenoord te geduldig was. "Dat hadden we juist niet, want we wilden te snel", zo gaf hij aan. "Je moet juist geduld hebben, terug naar andere kant. Misschien nog een keer terug en dan krijg je vanzelf ruimte voor een voorzet. Dat hebben we niet gedaan en dat is heel frustrerend."

Het slechte gevoel na Dinamo Zagreb werkte niet door. "Nee, dit was gewoon een nieuwe wedstrijd", zei hij daarover. "We wilden het gewoon goed doen. Gisteren waren er gunstige uitslagen voor ons, maar dan moet je thuis zelf wel drie punten bijhalen en dat hebben we nagelaten."
Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra balverlies bijhalen dinamo fox gaatje nagelaten ongeduldig zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.210 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat anthony berghuis botteghin bozenik credo diemers fer geertruida haller hanegem haps jorgensen kapitaal kristensen kuijt kuip linssen pratto promes ramesoe senesi sinisterra spajic tadic toornstra topper vitesse wanprestatie