Transparent
Inloggen
Sluiten

AZ ontslaat Arne Slot vanwege gesprekken met Feyenoord

5 december 2020 13:02 - AZ.nl
Foto: Pro Shots

AZ ontslaat Arne Slot vanwege gesprekken met Feyenoord; image source: Pro Shots

AZ heeft woedend gereageerd op de berichtgeving dat Arne Slot in gesprek is met Feyenoord. De trainer is door de Alkmaarders namelijk per direct ontslagen. "Als club hebben we ervoor gekozen om direct afscheid van elkaar te nemen. Bij AZ willen we een hoofdtrainer voor de groep hebben staan die volledig gefocust is op AZ", aldus Directeur Voetbalzaken Max Huiberts op de officiële website van AZ.
Tags

arne slot ontslaat huiberts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Nou, dat scheelt mooi een afkoopsom!
+2/-0

2 maanden geleden
Max Huiberts goe bezig!!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nou?? Max nee hoor Feyenoorder Robert Eenhoorn
+1/-0

2 maanden geleden
AZ heeft de juiste actie ondernomen als antwoord, op de onsportieve wijze van Feyenoord om een middelmatige trainer als Slot vast te leggen.

Ik lach me alvast kapot om F. Arnesen wanneer Feyenoord de eerste 4 duels van het nieuwe seizoen verliest.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Lachen om dat je club verliest doet mij denken dat je geen echte fan bent van Feyenoord. Dat je graag wil dat je club verliest om de TD te kunnen uitlachen.
+7/-0

2 maanden geleden
Belachelijke actie van de directie van AZ. Iedere werknemer mag met een andere werkgever spreken. Dit is een directie die niet de sportiviteit als eerste prio heeft maar zich op zijn verwaande pik getrapt voelt omdat de succesvolle trainer zijn aflopende contract niet wil verlengen en naar een andere club wil. Ze schieten zich in de eigen voet hiermee. Gaat (hopelijk) AZ flink punten kosten.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Er zal wel meer hebben gespeeld, anders wordt het wel een heel makkelijke zaak voor de rechter voor een fatsoenlijke afkoopsom voor Slot
+1/-0

2 maanden geleden
I had Ron Jans genomen. Slot heeft me absoluut niet overtuigd. Ik denk dat hij gewoon voortborduurt op wat v.d Brom heeft neergezet.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Ron Jans heeft eenmaal bij een topclub gewerkt ( Standard Luik) en zakte toen gigantisch door het ijs
+2/-0

2 maanden geleden
Slot had gewoon een aflopend contract. Gesprekken vinden doorgaans plaats in november, december. Dat is heel normaal. Wanneer mag Slot dan gaan praten met een nieuwe potentiële werkgever?
En nee, dit geef je NIET aan bij je huidige werkgever. Om je positie daar niet te ondermijnen. Zoals werkgevers (clubs) ook eerst met de nieuwe mensen spreekt alvorens de oude eruit te gooien.
+2/-0

2 maanden geleden
"Menig" Feyenoordsupporter was gisteravond erg gelukkig. On topic, eindelijk een "laptop" trainer, die de boel is wat gaat verder professionaliseren. Ik vind het geen verkeerde keuze eigenlijk. Fraser was uiteraard ook erg welkom.
+3/-0

2 maanden geleden
Slot had een aflopend contract en ging niet verlengen, ontslag is belachelijk, gedrag van een provicnieclub.

Dus elke speler met een aflopend contract mag niet met andere clubs praten? Zo bezopen dit.
+1/-0

2 maanden geleden
Meest succesvolle trainer van AZ ...en dan ontslaan ze je omdat je alvast je eigen toekomst wil vastleggen terwijl ze wisten dat zijn contract niet verlengen. Blij dat eenhoorns niet daar Feyenoord is gekomen..wat een schijnheil..ze wisten alles van te voren..
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.202 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne arnesen berghuis bestlander bozenik burgerking danall diemers eredivisie fer flashbacks galatasaray godskolere hanegem haps hassel jorgensen linksbuiten linssen mishuur noud pratto ramesoe senesi slot spajic toornstra topper