Transparent
Inloggen
Sluiten

Sparta-verdediger Vriends: 'Niet doorgaan zondag reëel scenario, maar ga er vooralsnog niet vanuit'

16 oktober 2020 09:52

Sparta-verdediger Bart Vriends heeft in gesprek met het Algemeen Dagblad laten weten dat het zeker een reëel scenario wordt dat het duel van zondag niet door kan gaan. "Ik maak me nu nog geen zorgen, maar het voelt voor het eerst wel dat het tot de mogelijkheden hoort", aldus Vriends. "Ook als je al die berichtgeving daarover leest. Het is een reëel scenario dat het er nog eens vier of vijf gasten positief testen en een aantal anderen in quarantaine moeten, maar vooralsnog ga ik er niet vanuit."

Uit een test van maandag bleken drie spelers van Sparta positief getest te hebben op het coronavirus. "Ze zijn buiten de groep gebleven, maar het is mogelijk dat er nog meer besmettingen zijn gevallen", zegt Vriends daarover. "Tussen de test en de uitslag zit meestal een dag en we trainden wel met elkaar. Het kan altijd zijn dat er nog wat besmettingen daardoor zijn gevallen. Het wordt even spannend wat de uitslag gaat worden."


Tags

vriends sparta besmettingen coronavirus quarantaine

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow botteghin cash danall diemers dinamo dirkteur eredivisie grabbelbak hanegem heerenveen jonk kokcu linssen liverpool maloney murkin nederland nieuwkoop onana potentiele ramesoe rkc senesi veerman volendam zagreb