Transparent
Inloggen
Sluiten

Publiek bij wedstrijden blijft komende weken verboden

13 oktober 2020 19:20
Foto: Pro Shots

Publiek bij wedstrijden blijft komende weken verboden; image source: Pro Shots

Het kabinet heeft dinsdagavond bekend gemaakt dat er voorlopig nog steeds geen publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden in het betaald voetbal. Aanvankelijk zou de maatregel tot dinsdag 20 oktober gelden, maar nu is al duidelijk geworden dat vanwege de steeds hoger oplopende besmettingscijfers de maatregel voorlopig met vier weken verlengd wordt. De wedstrijden zelf zullen wel gewoon door blijven gaan.


Tags

verboden besmettingscijfers kabinet oplopende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Waar blijft de jaarlijkse gewone griep?

Laat de raderen even draaien.
+1/-0

2 weken geleden
Wat ik al eerder zei: het wordt gewoon een raar seizoen waar weinig aan gaat zijn .
Een tv seizoen .
Schaf die beker ook maar gelijk af voor dit jaar .
De competitie en europa(zolang het duurt) is meer dan genoeg .
+1/-0

2 weken geleden
Het zijn enorme leugens. Ik weet niet of de kneus in kwestie op de hoogte is van de leugens van zijn meesters van de elite of dat hij gewoon één van hun vele huisdiertjes is en totaal niet weet wat er aan de hand is. Ik denk zelf het tweede.
Het zijn gevaarlijke criminelen die de wereld controleren. De doktoren worden verplicht om te liegen of anders... Het maakt niet uit wat iemand heeft of waaraan hij/zij aan overlijdt, doktoren worden VERPLICHT te zeggen dat het door de covid-19 is. Al valt iemand uit een helikopter, ze zullen het melden als "covid-19". Wat ze proberen is om de wereld-economie kapot te maken, want ze willen dat iedereen hun slaaf wordt. Mensen, word toch wakker. LondonDOTrealDOTcom.
+1/-0

2 weken geleden
Jammer dat Casper van Eijk zijn onderzoek niet af kan maken. Hij mocht eens het kabinet in haar hemd zetten door het tegendeel te bewijzen!!!
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow danall diemers geertruida groningen hanegem haps jonk jorgensen kokcu kommer kuijt kutvoetballer kwel linssen narsingh nieuwkoop opkomende rkc senesi teixeira tomasson toornstra verliespunten voetbalvisie volendam vvv