Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt nog op vertrek van Dylan Vente'

5 oktober 2020 13:52 - KuipTalk
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt nog op vertrek van Dylan Vente"; image source: Pro Shots

Volgens het Twitter-account KuipTalk hoopt Feyenoord komende dagen nog dat Dylan Vente vertrekt bij de club. De kans dat het daadwerkelijk gebeurt lijkt echter niet groot te zijn, omdat de meeste Nederlandse clubs zijn salaris niet kunnen betalen. Afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor RKC Waalwijk en sinds dit seizoen maakt hij zijn minuut bij Feyenoord Onder 21.


Discussieer mee op de forums


Tags

vente kuiptalk rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Toch wel jammer dat Dylan het niet waar weet te maken op dit niveau.
+1/-0

 
3 weken geleden
Vente heeft een salaris wat andere clubs in Nederland niet kunnen betalen.
Daar kan hij niks aan doen, maar hij heeft zichzelf ermee uit de markt geprijsd.

Ik vind het lastig. Hij komt te kort voor de spitspositie bij Feyenoord, maar tegelijkertijd is hij nog steeds slechts 21 jaar oud. Volgens mij is er dan nog wel ruimte om te groeien en stappen te maken.

Het is ook geen schande dat je als 21-jarige (en de jaren hiervoor toen hij nóg jonger was) niet goed genoeg bent voor zo'n sleutelpositie bij een topclub. Je moet fysiek opboksen tegen (meestal) twee directe tegenstanders die ouder en daardoor meer ervaren en sterker zijn, en de schijnwerpers staan vol op je gericht.

Vente heeft in al die jaren nog niet de helft van het aantal wedstrijden gespeeld als Bozenik, die net zo oud is (volgens Wikipedia). En we weten allemaal dat zijn wedstrijden bij Jong Feyenoord op een achteraf veldjes op maandagavond in een kutcompetitie niet de plek zijn waar hij de hardheid heeft aangeleerd gekregen die nodig is.

Voor mij is het een speler die op dit moment verder had kunnen zijn, als Feyenoord een beter traject met meer weerstand had kunnen bieden na het hoogste jeugdelftal. In die zin is Vente weer een slachtoffer van het beleid van Martin van Geel.
+2/-0

3 weken geleden
Dan had je Zirkzee wellicht kunnen huren jammer. Ik vind Vente nog steeds prima spits voor middenmoot maar dan in 442 systeem, goede kaatser, vrij snel, 2-benig, goed in de 16, goede genen Leen als oudoom :-).
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Hebben nog 23 uur Zirkzee in, Vente naar een NL club desnoods weer huur.
+1/-1

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 weken geleden
Goed beleid ;) Helemaal als Zirkzee komt. Kan bozenik ballen in jong Feyenoord.
+1/-1

3 weken geleden
Waarom je weer blindstaren op een Zirkzee terwijl die jongen toch onbetaalbaar is en ook de huurprijs ver boven het niveau van Feyenoord ligt. Bovendien zal zo'n jongen toch liever speelminuten in het eerste van Bayern willen maken, al zijn het maar invalbeurten.
+1/-0

3 weken geleden
Ik vindt dat zo vreemd ...Dylan Vente krijgt blijkbaareen salaris van een volgroeide speler ..terwijl hij niet eens op de bank zit..miskluin en amateuristisch
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.280 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow botteghin cash danall diemers dinamo dirkteur eredivisie grabbelbak hanegem heerenveen jonk kokcu linssen liverpool maloney murkin nederland nieuwkoop onana ramesoe rkc senesi toornstra veerman volendam zagreb