Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: ‘Ondanks de vroege tegengoal zag het er goed uit’

4 oktober 2020 16:53

Feyenoord-trainer Dick Advocaat kijkt tevreden terug op de 1-4 overwinning van zondagmiddag op Willem II. Tegenover Fox Sports vertelt hij: “Als je wint is het altijd leuk om te kijken, maar zeker als je op deze manier speelt. Het hele elftal heeft vandaag volwassen gespeeld. Er stond echt een elftal. De backs speelden vandaag uitstekend, Teixeira kan er ook wel wat van. Ook Spajic deed het prachtig. Twee dagen getraind en dan zo spelen, dat is fantastisch.”

Ondanks de vroege tegengoal, was de trainer erg blij met de manier waarop Feyenoord speelde: “Iedereen wilde de bal hebben, er werden veel kansen gecreëerd en we gaven weinig weg. Met Linssen in de spits en Diemers op links kwamen we er wel doorheen.” Ook over de toekomst is Advocaat positief: “Er komen nog wat jongens terug. Nicolai duurt nog 1 of 2 weken. Concurrentie is gewoon bepalend hoe iemand speelt, dat blijf ik zeggen.”

De coach van de Rotterdammers wilde ook nog graag even wat kwijt over het ontbrekende publiek: “Het zijn bizarre omstandigheden, die lege stadions. Ik zat van de week te kijken naar Spartak Moskou - Zenit Sint Petersburg. Daar zitten gewoon 25.000 man in het stadion. De mensen die hier de afspraken maken die weten niets, of willen er gewoon van af zijn. Dat moest ik toch even kwijt.”


Tags

advocaat diemers fox lege linssen petersburg spajic spartak teixeira zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow botteghin cash danall diemers dinamo dirkteur eredivisie grabbelbak hanegem heerenveen jonk kokcu linssen liverpool maloney murkin nederland nieuwkoop onana ramesoe rkc senesi toornstra veerman volendam zagreb