Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Het begin is gemaakt, straks gaat alles vanzelf'

4 oktober 2020 16:26

Feyenoord heeft zondagmiddag een ruime 1-4 overwinning behaald in Tilburg tegen Willem II. Voor Feyenoord scoorde onder andere Bryan Linssen, die daarmee zijn eerste competitiedoelpunt voor de Rotterdammers liet aantekenen. Tegenover Fox Sports liet de aanvaller zijn blijdschap zien.

“Het hadden er wel wat meer mogen zijn, maar het begin is gemaakt. Ik heb mijn kans opnieuw gekregen en dat is een lekker gevoel. We hebben aardig gevoetbald en zeker de tweede helft was denk ik erg goed. We hebben veel kansen gehad in de tweede helft, maar we moeten nog iets gelukkiger worden in de afronding. Soms denk je te veel na als je lang niet gescoord hebt en dan gaat het vaak mis. Bij de goal, die nog best moeilijk was omdat hij uit de lucht kwam, kon ik niet nadenken. Hopelijk gaat het nu een stuk makkelijker.”

Over de spitspositie was de aanvaller content. “Ja, dat was niet zo lastig. We hebben er de hele week op getraind. Bij Vitesse heb ik daar ook wel eens gespeeld, maar dan in een 4-4-2 systeem. Ik probeer altijd de diepte te zoeken en op kansen te loeren. Dat is vandaag gelukt.”


Discussieer mee op de forums


Tags

bryan linssen aantekenen afronding blijdschap competitiedoelpunt fox gelukkiger loeren lucht tilburg vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat antonucci azarkan berghuis bijlow danall dickie diemers edirin fer fraser geertruida hanegem haps hassel kokcu kuijt linssen narsingh nieuwkoop ramesoe senesi spajic sparta teixeira tomasson toornstra twente volendam