Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst Edgar Miguel Ié voorlopig van de baan'

8 september 2020 11:30 - Fanatik
Foto: Pro Shots

"Komst Edgar Miguel Ié voorlopig van de baan"; image source: Pro Shots

Volgens het Turkse medium Fanatik moet er voor Feyenoord voorlopig een streep door een nieuwe komst van Edgar Miguel Ié. Er kon geen akkoord bereikt worden met zijn club Trabzonspor over een nieuwe huurperiode en het lijkt er op dat hij komend seizoen in Turkije actief zal blijven. De gesprekken over de komst van Ié naar Feyenoord zouden in een impasse zitten.

Meer op Fanatik
Tags

baan fanatik huurperiode trabzonspor turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Wat jammer zeg , dat deze clown niet meer terug komt. We zullen zijn domme eigen acties erg missen !

* SNIK *
+1/-0

10 maanden geleden
Godzijdank dat die handballer weg blijft voor nu...
+1/-0

10 maanden geleden
Ik zag ergens dat nu Bruma wellicht gehuurd gaat worden
+1/-0

10 maanden geleden
ach we spelen zaterdag pas...... uuhhh al, en ik heb nog niet het gevoel dat de selectie op peil is, dat er een basis 11-tal staat. hoe je het went of keert zal er een CV moet komen en als het kan ook een RB!! zou het fijn zijn als Summerville verkocht wordt en Narsingh ook (maar dat is dat weer mijn mening) van Wolfswinkel heeft bij Basel getekend, misschien dan toch Lens??
+1/-0

10 maanden geleden
We gaan wel weer zien.
Die turkse media neem ik niet zo serieus
+1/-0

10 maanden geleden
Heel goed nieuws.
+1/-0

10 maanden geleden
Mooi maar zoals vaker waarom komt men toch telkens bij dit soort jongens uit
+1/-0

 
10 maanden geleden
Daar begrijp ik ook helemaal niks van. Wat je van ver haalt is lekkerder? Wat zou een Dick nou in deze gozer zien wat wij allemaal niet zien? Zijn huidige club baalt ervan dat ze hem een contract hebben gegeven en wil natuurlijk verkopen, maar er komt nooit interesse, dus ik sluit niet uit dat ze hem alsnog aan ons verhuren. Feyenoord heeft geen euro, dus we betalen geen huursom en willen het liefst dat zijn club ook nog zijn hele salaris zelf blijft betalen. Ja, dan moet je wachten tot de transferperiode op zijn eind loopt, maar voor zo'n afspraak krijg je hem nu nog niet cadeau.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.076 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arne berghuis bestlander bijlow boer bosko bozenik brad destructief edirin fabeltjes hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kokcu kuijt kuip nederland onzin oom ramesoe slot sutalo tno visuele willykment