Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Interview Nicolai Jørgensen | 'Ik ben al lang niet meer op dit punt geweest'

27 augustus 2020 21:58




Tags


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Nou ja we lijken toch geen keus te hebben dan het weer met hem te proberen... In ieder geval zijn er dit seizoen minder kunstgrasvelden in de eredivisie.
+1/-0

3 jaar geleden
Hij ziet er sterk en fit uit wat geldt voor meer spelers, blijkbaar doet Rick Cost toch iets goed.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ja ik zag een filmpje van die nieuwe hoofd performance Rick Cost. Lijkt me een gozer met verstand van zaken. Ik heb daar wel vertrouwen in. Je zag zoveel blessures bij Feyenoord in voorgaande seizoenen dat kon haast geen toeval meer zijn...

Dus mss niet voor niks dat er een nieuwe man is aangesteld voor performance. Het lijkt er stapje voor stapje op dat de gehele Feyenoord organisatie professioneler word ingericht. Die ontwikkelingen juich ik toe, prima dus :)

van geel weg, die scout breukers er uit, nieuwe performance trainer en brard terug als hoofd jeugd opleidingen. Een jong Feyenoord in de voetbal piramide met en prima coach rini coolen. Een top coach met Advocaat en een door de wol geverfde td (al denk ik dat je die functie beter kan inrichten). De kwaliteit en professionaliteit gaat eindelijk omhoog. En men beoordeeld het functioneren van mensen in de organisatie eindelijk op basis van prestaties. Het begint qua professionele organisatie eindelijk ergens op te lijken bij Feyenoord.

Wacht maar af dan volgen de betere prestaties vanzelf.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Mooi FON1 een positieve kijk op de gang van zaken zoals het nu gaat bij Feyenoord.

Jorgensen in goede conditie en vorm is gewoon een goede spits voor Feyenoord, als back-up is daar Bozenik, als doelpuntenmaker een beter versie maar voetballend minder, en als talent Bannis.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Yep zijn weinig teams in NL met twee prima spitsen, mits NJ gezond blijft fysiek en mentaal. Overigens denk ik dat Arnesen ook veel met hem praat Denen onder elkaar..
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda