Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer enige Feyenoorder in voorselectie Nederlands elftal

19 augustus 2020 14:14 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Leroy Fer enige Feyenoorder in voorselectie Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Namens Feyenoord is Leroy Fer de enige speler die deel uit maakt van de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Normaal gesproken maakt ook Steven Berghuis deel uit van de selectie, maar de aanvoerder van Feyenoord kampte afgelopen weken met de gevolgen van een longinfectie en kon deze week pas de groepstraining weer hervatten. Oranje speelt voor de UEFA Nations League tegen Polen en Italië. Beide duels worden in Amsterdam gespeeld.

In de voorlopige selectie van Jong Oranje is Feyenoord met twee spelers iets beter vertegenwoordigd. Jong Oranje speelt komende maand kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Noorwegen. Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida maken beiden kans om tot die definitieve selectie te behoren.

Meer op KNVB.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

fer oranje jong berghuis bijlow geertruida groepstraining longinfectie nations noorwegen polen rusland uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 maanden geleden
Leuk voor Fer. Dat verdient hij wel.

Het is nog altijd zoeken naar het beste middenveld bij Oranje. Frenkie de jong en Wijnaldum staan wel vast. Die derde... Tja daar zijn kansen.

Propper vind ik tot nog toe de beste. Beter dan de roon. Wellicht kan fer daar iets brengen wat het middenveld mist. In ieder geval kracht en lengte... Als het voetballend net zo goed is als Propper en de roon... Dan is hij op het moment mss wel onze beste optie.
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
De Jong, Wijnaldum en Fer is een ijzersterk middenveld met De Vrij en Van Dijk erachter lekker hoor ben alleen niet weg van de keepers had liever Neuer. Bijlow in de toekomst mischien..
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb liever ook de vrij naast van Dijk in het centrum. De vrij was met het wk onder van gaal gewoon verkozen tot beste verdediger... Dat vergeet men nog wel eens.

Dat ze veltman probeerde als rechts back vond ik echt een aanfluiting... Misbruik daar de light dan voor. Kan je veltman thuis laten.

De beste wedstrijd vind ik eigenlijk 5-3-2 in de oefen wedstrijd tegen portugal die met 3-0 werd gewonnen. Wat anders onze angstgegner is.

Je zag ronaldo proberen een zwakte in de defensie te vinden maar vond hij niet. Won niet van de light won niet van van dijk en tegen Ake kwam ie ook niet aan de bak. Hoe die ook probeerde. Zelfs Vilhena schopte hem lekker.

Dit was de opstelling: cilissen, tete, de light, van dijk, ake, vilhena Middenveld: propper, van de beek, wijnaldum Aanval: memphis, babel

Dus geen blind en geen de roon in je elftal...
En zelfs nog in de periode voor frenkie de jong.

Als je daar op had doorgeborduurd... En een andere rechter wing back hebt voor tete die zwak speelde. Had je een goeie basis. En als je een modus vind waarin je in een wedstrijd kan schakelen tussen 5-3-2 en 4-3-3. Heb je gewoon een winnend team.

Je moet ook meteen die gosens proberen te verleiden voor het nederlands elftal uit te komen. Want hebben en links back probleem. Al had men dus vaker vilhena mogen testen als links back als wing back deed hij het prima tegen portugal. Is ook maar de vraag of Blind op niveau terug komt na zijn hart kwaal. En zo'n geweldenaar is het ook al niet. Veel tegen doelpunten worden veroorzaakt omdat hij niet op let of kwaliteit te kort komt.
+1/-0

feyenoordgazza (geschorst)
4 maanden geleden
Fer of welke feyenoorder ook gaan nooit vast in oranje komen.
In de voorselectie een 020 reserve zegt eigenlijk alles al .
+3/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Onzin Van Gaal speelde met 70% feyenoorder of ex-feyenoorders. Wijnaldum, De Vrij staan er ook in nu en Berghuis zit er al lang bij.
+1/-0

 
feyenoordgazza (geschorst)
4 maanden geleden
v gaal was gewoon een prima bondscoach want hij koos de beste spelers voor zijn tactiek .
Heel veel andere hebben toch een 020 tik .
Want verklaar per schuurs maar eens .
Verder vind ik zelf ook dat van deze selectie van feyenoord buiten fer en berghuis niemand in oranje hoort .
Maar zo'n per schuurs daar zakt mij broek vanaf en het is niet de 1e keer.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Je hebt gelijk hoor die Hiddink en Blind maakten er een potje van met hun selecties, maar Van Gaal en Koeman deden het fair gewoon de beste spelers selecteren.
Mischien willen ze die Schuurs even testen nu maar op het EK staan er gewoon de beste spelers ongeacht de club.
+1/-0

4 maanden geleden
Het blijft altijd 'n eer om geselecteerd te worden. Ik denk niet dat hij echt gaat spelen, waarom niet? Bij Feyenoord speelt Fer met de punt naar achteren als enige controleur. En Oranje speelt met de punt naar voren, 2 controleurs dus. Onder vGaal speelde Fer inderdaad links in de controle maar daar staat nu Frenkie de Jong dus logischerwijs is de Roon dan de andere controleur op rechts.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat alleenheersers asset autonomie azarkan banking bannis berghuis brothers clients dickie dirkteur firm fortuna freres geertruida hanegem herik houses jorien lazard linssen nieuwkoop office ramesoe sabau senesi verbeek vvf york