Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Als de eerste aanbieding minder dan die van Vitesse is, had ik ook kunnen blijven'

20 mei 2020 09:30 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Bryan Linssen: "Als de eerste aanbieding minder dan die van Vitesse is, had ik ook kunnen blijven"; image source: Pro Shots

Tegenover De Telegraaf gaat Bryan Linssen nogmaals in op zijn beslissing om niet naar Feyenoord te vertrekken. De aanvaller leek na een positief eerste gesprek juist dicht bij een contract in De Kuip. "Maar ik ben op een leeftijd dat het hele plaatje moet kloppen. Feyenoord zou sportief een fantastische stap zijn geweest, maar op mijn 29e moet het ook financieel een stap vooruit zijn", aldus Linssen. "Het is niet zo dat ik een geldwolf ben. Maar als de eerste aanbieding minder is dan die van Vitesse, dan had ik net zo goed hier kunnen blijven. Zoiets doet ook wat met je gevoel."


Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan vitesse kuip telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Beetje vreemd verhaal mijnheer linssen, als de 1e aanbieding van Feyenoord lager is dan die van Vitesse dan kap je of gelijk zelf de onderhandelingen af of je realiseer je dat je wellicht toch niet een speler bent die veel meer verdient op basis van je prestaties.

Al met al, blij dat hij niet komt!
+1/-0

7 maanden geleden
Wat een langdurig gelul allemaal zeg. Als je zo graag wilt had je de deur zelf niet dicht moeten gooien. Of kom je weer terug aan de onderhandelingstafel?
+1/-0

7 maanden geleden
En maar over die eerste aanbieding blijven mekkeren... Had dan gelijk gezegd dat je niet wil ipv nog een tweede aanbod af te wachten om vervolgens weer over het eerste aanbod te mekkeren.
+1/-0

7 maanden geleden
Wie denkt die Linssen dat hij is? Modale spelers krijgen een modaal salaris.
+1/-0

7 maanden geleden
Best jammer, maar niet zeuren dat je graag wilde en het niet voor het geld doet!! Misschien even denken aan een virus waardoor iedere voetballer in moet leveren
+1/-0

6 maanden geleden
Dat heet onderhandelen en daarnaast zijn alle clubs die zelf hun rekeningen moeten betalen (ipv een rijke Rus of Arabier) nu even bezig om te kijken hoe ze kunnen overleven. Uiteindelijk heb je naar ik begrijp toch een betere aanbieding gekregen, dus zeik hier dan niet over. Als je liever voor meer geld naar China gaat, dan is dat jouw goed recht. Had je graag erbij gehad, maar je transferwaarde is op jouw leeftijd 0, dus als Sinistera goed terugkomt van zijn blessure, dan is de kans groot dat we met jou een altijd te dure bankzitter halen. Bovendien lijk jij mij geen fijne bankspeler, wat overigens alleen maar een compliment is hoor. Kortom, ik denk dat het goed is dat je niet komt en dat we in dit forum ook jouw naam niet meer tegenkomen als je weer eens gelinkt wordt aan de volgende vage club in de komende weken.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alleenheersers autonomie azarkan bannis buitenstaanders corona danall dirkteur fortuna geertruida goldman hanegem haps herik inspraak jorien kuip linssen ramesoe rvc sabau sachs sini spoedige vente vvf wehrmann zetels