Transparent
Inloggen
Sluiten

Pim Blokland: 'Dat wij alles blokkeren is een lulverhaal die de wereld in is gekomen'

27 april 2020 18:23 - Recht uit Rotterdam
Foto: Pro Shots

Pim Blokland: "Dat wij alles blokkeren is een lulverhaal die de wereld in is gekomen"; image source: Pro Shots

In Recht uit Rotterdam spreekt Pim Blokland van de Vrienden van Feyenoord tegen dat de VvF tegenhoudt dat zij uitgekocht worden. "Feyenoord wil dat niet per se. Dat is ook een lulverhaal die de wereld in is gekomen", aldus Blokland. "Daarom willen wij samen met Feyenoord duidelijkheid gaan scheppen zodat iedereen weet wat er is. Dan ben je overal weer vanaf. We hopen binnenkort daarover naar buiten te treden. Iedereen maakt er maar een verhaal van dat wij alles blokkeren. Als wij dat gedaan hadden, had Robert Bozeník nu niet hier gelopen. Wij werken alleen maar mee. Wij willen ook alleen maar dat het goed gaat met Feyenoord."

Meer op Recht uit Rotterdam
Tags

blokland lulverhaal bozenik scheppen tegenhoudt uitgekocht vvf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Over hun clubliefde voor Feyenoord bestaat bij mij geen enkele twijfel.
Lijkt mij goed als hun intenties hoe zij hun rol zien in de toekomstvan Feyenoord inderdaad toelichten.
Voor de rest alle begrip voor deze VVF, Zij hebben in de donkere periode de club Financieel gered.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Het is altijd een mix van belangen wat in elkaar overloopt; het eigen (financiele) belang, het clubbelang en het (bij gebrek aan een betere term) clubliefde-belang van de VVF. Zeker is dat je het in feite nooit goed kan doen, en er altijd commentaar is vanaf de zijlijn.

Wie nu op het hele ontstaan van de VVF terugkijkt en op de voorwaarden waaronder zij de club 'gered' hebben, kan achteraf concluderen (en dat is altijd het gemakkelijkste) dat ze er vanuit hun eigen (financiele) belang ook niet slechter op zijn geworden. Hun geld op de bank zetten had heel veel minder opgeleverd, en dat zal voorlopig ook zo blijven. Daar komt die onvrede over de VVF (deels) vandaan.

Feit blijft wel dat altijd is afgesproken en de bedoeling was dat de club bij het bereiken van een bepaald positief saldo aan Eigen Vermogen, de VVF weer zou gaan uitkopen. En daar hoor ik de laatste tijd nog maar heel weinig over. Dat vind ik op zijn zachtst gezegd vreemd. Ik hoop dan ook dat ook dáár duidelijkheid over komt...
+1/-0

4 jaar geleden
Het is de schuld van sommige supporters dat de VvF nodig waren om Feyenoord financieel te redden in 2010. Want zij stonden lang geleden met spandoeken te zwaaien dat er 'iemand' op moest rotten.

Met 40 miljoen euro schuld tot gevolg.
Ik heb er dus absoluut geen medelijden mee dat deze discussie nu speelt.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.672 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki