Transparent
Inloggen
Sluiten

AZ - Feyenoord afgelast

8 februari 2020 16:58 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

AZ - Feyenoord afgelast; image source: Pro Shots

AZ - Feyenoord zal zondagmiddag niet gespeeld gaan worden. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Vanwege de verwachte storm is het duel uit voorzorg afgelast. Het is nog onduidelijk wanneer de wedstrijd ingehaald zal worden. De komende dagen zal de voetbalbond in nauw overleg met de clubs, lokale overheden en overige betrokkenen kijken naar een geschikte datum. Volgens de voetbalbond wordt het een flinke puzzel, maar de veiligheid van spelers en supporters staat voorop.

Meer op KNVB.nl




Tags

afgelast knvb overheden voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Gio4ever (geschorst)
4 jaar geleden
Aan de ene kant zonde dat het is afgelast, want we zitten nu in een lekkere flow en AZ had de nodige twijfelgevallen. Aan de andere kant volkomen terecht dat het is afgelast gezien het weer.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Zeker daar in Alkmaar, normaal gesproken stormt het daar al standaard terwijl de rest van Nederland compleet windstil is. Dat het dak daar afgewaaid is verbaasde me ook niet echt. En gisteren (zonder dak, en met een écht serieuze storm) wilde je daar helemaal niet in de buurt zijn denk ik.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.360 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda