Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Twente hoopt op komst van Jan-Arie van der Heijden'

17 januari 2020 15:51 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"FC Twente hoopt op komst van Jan-Arie van der Heijden"; image source: Pro Shots

FC Twente hoopt de selectie te kunnen versterken met Jan-Arie van der Heijden. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. Feyenoord hoopt de verdediger te kunnen verhuren zodat het wat salaris kan besparen en daarmee de selectie weer kan versterken. Het contract van Van der Heijden loopt na dit seizoen af.

Meer op AD.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

heijden twente besparen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Apart dacht dat hij naar het buitenland wou...

En waarom verhuren? Is er dan nergens een club te vinden die een klein bedrag voor hem betaalt en over wil nemen?

En dan hebben we met Senesi maar 1 centrale verdediger met een links poot... Johnston tel ik niet mee. Heb ik nog niks van gezien.

Als je van der Heijden kwijt raakt heb je daar een versterking nodig. Botteghin, van Beek en Ie zijn rechtspoten. Ie zou ik testen als rechts back (of kan je die ook nog naar huis sturen om salaris ruimte vrij te maken), back up in plaats van geertruida en geertruida verhuren. Narsingh zou ook een prima rechts back kunnen zijn.

Huur Riedewald maar voor een half jaar kan ook op het middenveld.

Men is wel aardig op weg Vermeer verkocht, Kelly verhuurd. Bezig om af te komen van van der heijden... Dat vind ik wel prima alleen jammer dat je er blijkbaar geen geld voor krijgt. Zo kom je als Feyenoord niet verder alle beetjes helpen...

Eigenlijk moet je ook nog botteghin en tapia verkopen... Allebei aflopende contracten maar denk dat advocaat Botteghin wil behouden... Is bij hem basis speler.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ja hoor, je kan Ie gewoon weg sturen, geen probleem, er zal wel niemand zijn die de overeenkomst nog heeft. En als wij Bazoer willen huren, dan doen we dat gewoon. Maakt verder niets uit wat zijn club en hijzelf wil. FON1, je moet misschien eens door krijgen dat het runnen van een BVO iets anders is dan op je zolderkamertje lappen onzin te typen. (waar af en toe ook wel zinnige tussen staan overigens)
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Soms kan je een gehuurde speler met wederzijds goed vinden van clubs en speler terug laten gaan naar de club van herkomst.

Zie ten hove bij ons die terug kwam van fc dordrecht.

Dat gebeurt gewoon vaak genoeg. Waarom zou je dat niet proberen bij de club die eigenaar is van IE. Mss hebben ze een betere club voor hem die hem een half jaar wil huren. Of willen ze hem zelf gebruiken.

Ik zeg koop bazoer. Wie heeft het over huren?

Riedewald wil ik huren komt amper aan spelen toe in de engelse competitie.

Je kan namelijk mss geld beuren voor ayoub, een beetje voor vermeer, een beetje voor van der heijden, botteghin en tapia en dan kan je bazoer net betalen.

Zoals je merkt is mijn verhaal prima onderbouwt. Kom aub met beter onderbouwde kritiek en lees beter voor je reageert.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Je typt ook zulke lappen tekst, maar in mijn reactie maakt kopen of huren niet zoveel uit, ook voor kopen zal je eerst medewerking van club en speler nodig hebben. En voor het terug sturen van Ie dus ook. Maar als je al die lappen tekst van jou leest kan je alle spelers halen alsof het een bloemkool bij de groentenboer is, maar zo werkt het echt niet. Maar nogmaals: soms heb je best goeie ideeën.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Bedankt voor het compliment. Aan het laatste hou ik me vast ;)

Uiteraard heb je de medewerking van de andere clubs nodig. En is het onderhandelen wat ingewikkelder. Ik geef alleen aan dat er wat opties zijn die ik het proberen waard vind. Lukt het niet schakel je over naar plan b, c of d.

Ik zou zeggen mss ziet Tapia een overstap naar vitesse wel zitten werd ook verhuurt aan willem II. Kan je Tapia mss voor Bazoer ruilen met een beetje geld erbij. Uiteraard heb je de medewerking van vitesse nodig maar wie is daar nog de baas en enthousiast over bazoer? De td die hem haalde is weg en de coach die er mee akkoord ging is ook weg. Dus mss willen ze van de lastig groot verdienende Bazoer af. Je kan veel zeggen over Tapia lastig is ie niet.

Wat ie betreft gooide ik gewoon een balletje op dat het mss het proberen waard kan zijn om aan zijn club te vragen of ze hem mss terug willen. Want hier komt hij niet veel meer aan spelen toe.

Mss doe ik er wat makkelijk over. Maar bedoel dat niet zo. Maar zo heel moeilijk als vele het td vak doen lijken is het ook weer niet.

In het eerste divisie kampioenschaps jaar van fc dordrecht zei het fenomeen marco boogers iets wat er op neer kwam van weet niet waar die technisch directeuren zo moeilijk over doen pleeg wat telefoontjes en heb de selectie bij elkaar.

En lijkt jouw onze ad interim sjaak troost met zijn opmerking "ze bellen me wel" een goed onderhandelaar? Mij niet... Je kan veeel meer creatieve oplossingen proberen te vinden, contacten leggen en lijntjes uitzetten dan men nu doet. Dat geeft je veel meer opties om te schakelen.

Men lijkt nu helemaal geen plan te hebben met de selectie. Men doet maar wat...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Waarom wil jij al die overal mislukte neuzen huren?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik wil gewoon de selectie beter maken. Of die speler toevallig een 020 verleden heeft maakt me niks uit.
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.215 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen beek berghuis bezitter bodegom bosenik botteghin bozenik derksen dirkteur fortuna haps heerenveen jong kelly knoester kokcu larsson linker linksbuiten narsingh ozyakup rvc senesi toornstra troost var verdonk vilhena