Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Feyenoord akkoord met vertrek Kenneth Vermeer, doelman gaat naar Los Angeles FC'

14 januari 2020 11:50 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Feyenoord akkoord met vertrek Kenneth Vermeer, doelman gaat naar Los Angeles FC"; image source: Pro Shots

Kenneth Vermeer heeft de mogelijkheid om per direct bij Feyenoord te kunnen vertrekken. Dat weet De Telegraaf te melden. De doelman kan een contract tekenen bij Los Angeles Galaxy en wacht op groen licht van Feyenoord. Maandag zullen Dick Advocaat, Frank Arnesen en Sjaak Troost bepalen of hij transfervrij bij de club mag vertrekken.

Volgens De Telegraaf is de kans groot dat Feyenoord hiermee akkoord zal gaan, omdat het contract van Vermeer na dit seizoen afloopt en hij een van de grootverdieners is. Justin Bijlow is bovendien weer volledig fit en inzetbaar als vervanger.

Update 13:45: Volgens Voetbal International is Feyenoord bereid mee te werken aan een vertrek van Kenneth Vermeer indien de blessure van Justin Bijlow meevalt. De 21-jarige doelman kampte na het oefenduel tegen Hoffenheim met schouderklachten. Vermeer kan de club transfervrij verlaten om zo ruimte te creëren in het salarisbudget en dat is nodig om nieuwe spelers aan te kunnen trekken.

Update 23:49: Niet LA Galaxy maar Los Angeles FC is geïnteresseerd in Kenneth Vermeer. Dat meldt Voetbal International. De doelman zit een direct vertrek richting de Verenigde Staten helemaal zitten en wacht nu op de beslissing van Feyenoord.

Update 14-01 11:50: Volgens Voetbal International heeft Feyenoord besloten mee te werken aan een transfer van Kenneth Vermeer. De doelman vertrekt naar Los Angeles FC. Het contract van Vermeer zou na dit seizoen aflopen, zodat Feyenoord nu nog iets aan hem verdient. Bovendien kan zijn salaris worden gebruikt om de spelersgroep te versterken.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

vermeer angeles bijlow galaxy telegraaf advocaat arnesen groen hoffenheim meevalt salarisbudget schouderklachten troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Hij is altijd goed geweest voor Feyenoord. Ik gun hem deze stap wel. Ook al is het liever deze zomer pas, gezien wat we komende periode nog krijgen en Bijlow nog geen ritme verder heeft.
+2/-0

8 maanden geleden
Waarom transfervrij? Het is toch heel normaal om er nog een afkoopsom van 1 miljoen uit te halen?
+1/-0

8 maanden geleden
Transfervrij is hij eind van het jaar!! dus nu moet er gewoon een bedrag gevraagd worden.. Het is volgens mij niet zo dat we geld zat hebben.. Ook al is het maar 4ton, geld is geld!! Desalniettemin hoop ik dat hij gewoon een half jaar blijft! Bijlow is er wel effe uit geweest!
+1/-0

8 maanden geleden
Good Bye Vermeer. Schijnt de best verdiende speler te zijn).
+1/-0

8 maanden geleden
Het gaat toch niet altijd maar om het te gunnen? Gewoon een bedrag ontvangen voor wat hij nog oplevert. Feyenoord is al helemaal niet in een positie om alles maar gratis van de hand te doen.
+2/-0

8 maanden geleden
Klopt hebben geld nodig toen hij hier heen kwam kostte hij ook 1 miljoen dus prima om dat ook aan LA Galaxy te vragen.

Verder is dit een prima zaak. Kost veel aan salaris dus ik zie bij zijn vertrek en die van kelly mogelijkheden om als nog Kokorin te halen als spits.

Arnesen moet niet opeens een Deense speler in bescherming gaan nemen omdat hij toevallig ook deen is en mss ooit wat bij de deense bond ambieert door jorgensen als eerste spits te willen beschermen en dan aan te komen met spelers als bozenik. Je moet zo wie zo de schijn van belangen verstrengeling altijd vermijden.

Haal Kokorin en zet Jorgensen maar op een andere positie in je elftal. Was bij fc Kopenhagen namelijk geen spits.

Probeer Jorgensen dan maar gewoon op het middenveld.
+1/-1

8 maanden geleden
Transfervrij is een verkeerd signaal. Zelfs pakweg 4 ton is goed + dan nog missen van een flink salaris.
Verder moeten we gewoon het hoofd er bij houden.
Kokorin is geen optie : haal maar eens een speler van een West-Europees land, die zal snel zijn draai vinden.
Jorgensen schijnt Heilig te zijn verklaard, ik zie niets van 'm, gewoon een speler die geen schim meer is, de reden is niet zo duidelijk, maar Feyenoord is niet in de riante positie om spelers maar aan te houden omdat ze lief zijn, het juiste kapsel dragen of een leuke babbel hebben.
+1/-0

7 maanden geleden
Veel mensen hebben moeite met lezen schijnbaar.
Hij zou transfervrij zijn deze zomer ,nu krijgt feyenoord gewoon geld ook al is het niet veel.
Dus kap met dat negatieve gezeur .
Verder is vermeer of bijlow lood om oud ijzer.
De een is beter een op een de ander in hoge ballen .
Ik wens deze goeie prof veel succes toe in de us.
Hij een leuk avontuur en salaris ,wij ruimte voor een spits.
Als het mogelijk is graag wel een speler kopen ipv huren .
+2/-0

7 maanden geleden
Zou geweldig zijn als dit gaat lukken. L.A. is een fantastische stad, in een fantastische staat van de U.S. Ben daar zelf eens op vakantie geweest. Had het daar prima naar mijn zin. Niet te veel Big Macs eten daar. Daar gooien ze er dood mee. Maar gewoon normaal voedsel is daar voldoende te krijgen.
Bedankt Kenneth. Heb genoten van je keeperswerk. Veel succes en plezier daar.
+2/-0

7 maanden geleden
Gunnen doe je als iemand 12 jaar of meer bij de club zat. Positieve gozer, niks mis mee, maar uit sportief oogpunt onbegrijpelijk om deze man zomaar te laten gaan. Als we geen keeper erbij halen, verliezen we gewoon punten en als we wel een keeper erbij halen, dan levert het dus gewoon weinig salarisruimte op. Ik neem maar aan dat het Feyenoord daarom te doen is en dat bewijst dan maar hoe armoedig we ervoor staan. Van alle investeringen in de afgelopen 3 jaar is alleen het gokje Sinistera misschien nu meer waard geworden. Bizar. Met terugwerkende kracht dus toch een dikke onvoldoende voor van Geel. De scouting had al een permanente onvoldoende sinds pakweg 15 jaar. Lekker artikel over Toon in het NRC trouwens. Voor geen enkele positie van betekenis in en rond de club lijken we toppers te kunnen krijgen. We glijden ineens weer af naar het niveau FC Groningen terwijl we drie jaar geleden hadden kunnen doorpakken en weer serieus top 3 kunnen worden met een blijvende regelmatige kans op prijzen. Nu moeten we al ons best doen om Advocaat te pleasen zodat hij alsjeblieft wil blijven en is John de Wolf zijn rechterhand. Wie doet straks de deur dicht?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ben het helemaal met je eens. Ik wil graag positief blijven denken over Feyenoord maar dat zit er op dit moment niet in en ook voor de toekomst zie ik het helaas alleen maar somber.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen azarkan beek bestlander blaak bozenik danall diemers edirin eredivisie fox fraser hanegem herik hns johnston jorgensen jorien kokcu kuip onderonsje persie senesi silva sparta stee summerville wehrmann