Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Fortuna Sittard - Feyenoord op 21 januari

23 december 2019 13:25
Foto: Pro Shots

[Update] Fortuna Sittard - Feyenoord op 21 januari; image source: Pro Shots

Feyenoord is tijdens de loting van de TOTO KNVB Beker gekoppeld aan Fortuna Sittard. Het duel in de achtste finales zal in Limburg worden afgewerkt en worden gespeeld op dinsdag 21 januari, woensdag 22 januari of donderdag 23 januari. De KNVB zal later de exacte speeldatum bekend maken.

Mocht de ploeg van Dick Advocaat de kwartfinale halen zal deze ook niet in Rotterdam worden gespeeld. Dan zal sc Heerenveen of Willem II de tegenstander zijn. Een eventuele halve finale vindt wel in De Kuip plaats. TOP Oss, AZ, NAC Breda of PSV zijn dan de mogelijke tegenstanders. De finale van de TOTO KNVB Beker wordt uiteraard ook weer in De Kuip gespeeld.

Update 23-12 13:25: De KNVB meldt dat de bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord op dinsdag 21 januari om 20:45 uur zal beginnen.




Tags

fortuna knvb kuip advocaat heerenveen nac oss

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Redelijke loting. Ajakkes krijgt waarschijnlijk na een makkie vitesse en utrecht uit. Hopelijk halen we uiteindelijk de finale tegen vitesse of utrecht. Revanche tegen Fortuna voor competitie blamage, Heerenveen en Willem deden het top maar vertonen inmiddels scheurtjes. Thuis kan altijd.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Belachelijk, dat er door geloot is.
Waarschijnlijk wil de knvb twee toppers
in de finale hebben. Wat is er mis als bij wijze van spreken
Bal op het dak 5 - Bal in de sloot 3 in de finale
om de KNVB beker gaan strijden.
Gewoon weer na iedere ronde weer loten.
+0/-0

 
4 jaar geleden
Maakt toch niets hoe er wordt/is geloot. Ook nu kan de finale gaan tussen bal op het dak 5- bal in de sloot 3. Heeft niets met moment van loting te maken. Maar als jij vind dat Feijenoord - 020 geen finale moet worden zou het beter zijn na iedere wedstrijd te loten.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.316 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc sobat stengs sugawara timber vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki