Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman: 'Tikkie van Steven Berghuis was niet verstandig'

12 november 2019 15:59
Foto: Pro Shots

Ronald Koeman: "Tikkie van Steven Berghuis was niet verstandig"; image source: Pro Shots

Ronald Koeman heeft met Steven Berghuis gesproken over zijn gedrag. Dat gaf hij dinsdagmiddag aan op de persconferentie. Berghuis kreeg afgelopen dagen kritiek vanwege een por die hij uitdeelde aan RKC-keeper Vaessen. "Ik heb gezegd dat het niet slim is", aldus Koeman. "Laten we hopen dat dit de laatste keer is. We kunnen het wel gaan uitvergroten, maar dat tikkie was niet verstandig."




Tags

berghuis koeman rkc vaessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Nee, dat matennaaien wat die keeper doet, dat is handig. Wat mij betreft had Berghuis geel moeten krijgen en die keeper rood en 5 wedstrijden schorsing.
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Tja, Koeman begin ook wel eens een dommigheidje met een shirt geloof ik en als je het niet wil uitvergroten dan zeg je het nog maar eens op een persconferentie. Net zo goochem als de reactie van Berghuis.
+1/-0

4 jaar geleden
Koeman mag het zeggen, die deed nooit iets verkeerd vroeger, een voorbeeld voetballer... toch??
+2/-0

4 jaar geleden
Het wordt tijd dat Berghuis voetballend eens wat laat zien. Hij doet te weinig en hij is geen aanvoerder. Beter Toornstra als aanvoerder, die doet tenminste normaal.
+1/-0

4 jaar geleden
Haha Koeman die iemand aanspreekt over gedrag in het veld.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki