Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord haalt positief bedrijfsresultaat in afgelopen boekjaar

4 oktober 2019 16:05 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord haalt positief bedrijfsresultaat in afgelopen boekjaar; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website de jaarcijfers over afgelopen seizoen gepresenteerd. De club heeft het boekjaar af kunnen sluiten met een positief bedrijfsresultaat van ruim een half miljoen euro. Omdat het resultaat op transfers echter negatief uitpakte, is het totale resultaat 5,9 miljoen euro negatief. Feyenoord had dit echter al voorzien.

Het negatieve transferresultaat is ontstaan door afschrijvingen op de spelersgroep en de relatief beperkte opbrengsten uit de transfers. De hoge afschrijvingen komen mede door de investeringen in de spelersgroep in het seizoen 2017/2018.

Het positieve bedrijfsresultaat stemt wel tot tevredenheid, zo geeft de club aan. Dat resultaat werd behaald terwijl er investeringen waren gedaan in het nieuwe trainingscomplex 1908 en er werd bovendien ook begonnen met de bouw van een nieuwe accommodatie voor de Feyenoord Academy. Uit de jaarcijfers blijkt dat Feyenoord een financieel gezonde club is met een eigen vermogen van ruim 25 miljoen euro. De club gaat er vanuit ook volgend jaar weer een positief bedrijfsresultaat behaald te hebben.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

bedrijfsresultaat boekjaar academy transferresultaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Dit en de overwinning van gisteren geeft de burger weer moed!
+1/-0

8 maanden geleden
Goochelen met cijfers.Het bedrijfsresultaat is positief en het totale resultaat is negatief. Het totale resultaat hoort positief te zijn.
+1/-0

8 maanden geleden
Als je vertrek premies mee geeft aan Jan De Jong en M van Geel van zo rond de 2.43 miljoen bij elkaar
dan is het geld niet aan te slepen, en als je dan ook geen eigen jeugd hebt dan word het moeilijk om je hoofd boven water te houden ...dan de toegangs prijzen maar omhoog...we verdienen niet allemaal tonnen per jaar waar je weinig of niks voor hoeft te doen ,,,wij moeten s'morgens om 5 uur onze nest uit en dan mag je blij zijn als je om 6 uur thuis bent . gvd wat een een graai bende die voetbal.niet alleen de spelers mmar ook op bestuurlijk nivo . Dan valt het nu mee want er is geen bestuur meer alleen zakkenvullers die hun eigen belangrijk vinden
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip lulring nac paspoort ramesoe