Transparent
Inloggen
Sluiten

Crysencio Summerville verhuurd aan ADO Den Haag

30 augustus 2019 11:14 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Crysencio Summerville verhuurd aan ADO Den Haag; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website bekend gemaakt dat Crysencio Summerville naar ADO Den Haag zal vertrekken. De 17-jarige aanvaller wordt voor een jaar verhuurd. Summerville heeft nog een contract tot 2021 in Rotterdam en kwam afgelopen seizoen ook al een half jaar op huurbasis uit voor FC Dordrecht. Hij speelde nog geen officiële wedstrijd in het eerste elftal van Feyenoord.

Volgens technisch directeur Sjaak Troost is het voor iedereen een goede zaak dat Summerville dit seizoen wordt verhuurd. "Crysencio is een groot talent van onze Onder 19-lichting. Door hem dit seizoen te verhuren aan een team uit de Eredivisie kan hij zich verder ontwikkelen en de benodigde speelminuten maken", aldus Troost. "Dat was, gezien de concurrentie op zijn posities bij Feyenoord, dit seizoen lastig voor hem geweest hier in Rotterdam."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

summerville crysencio ado troost benodigde dordrecht eredivisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Mooi verhuurt aan een niveautje hoger. Kijken hoe die he daar doet en dat hij maar veel minuten mag maken. Succes Summerville.
+3/-0

4 jaar geleden
Mag ze broer daar wel nog in de kleedkamer komen voor als hij een keer hard wordt aangepakt op het veld en weer gaat janken en zijn brotha gaat lebben om iemand te hakkuh of te djoeken?
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Wat voor een schaap ben je? Wat heeft zijn broer te maken met het feit dat hij aan Ado is verhuurd? Haat is slecht voor je gezondheid.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Je kent de gebeurtenissen en dat hij zijn broer belde en Knoester daarom geknakt is en vertrokken is?
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.431 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend dtk fardau fitheid gelul hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters persie ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki