Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord en San Lorenzo akkoord over transfer Senesi'

24 augustus 2019 20:13 - Kuiptalk
Foto: Pro Shots

"Feyenoord en San Lorenzo akkoord over transfer Senesi"; image source: Pro Shots

Kuiptalk meldt dat de transfer van Marcos Senesi naar Feyenoord rond is. Het transferbedrag is rond de 7 miljoen euro. Begin volgende week wordt Senesi in Rotterdam verwacht voor de medische keuring.


Discussieer mee op de forums


Tags

senesi lorenzo san keuring kuiptalk transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Goed nieuws om te horen,hoop op een echte killer.
+1/-0

10 maanden geleden
Enthousiasme over deze aankoop is groot bij sommigen, ik hoop hier in mee te kunnen gaan als het inderdaad om een echte versterking blijkt te gaan.
+1/-0

10 maanden geleden
Met straks karsdorp senisi ie haps hebben we de sterkste achterhoede van Nederland. Dan een middenveld met fer kockcu Toornstra en Larsson Jorgensen berghuis als aanvallers, dan heb je een top elftal. Gaat goed komen.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Helemaal mee eens Dat zal een.dreun zijn voor de papegaaienclub van de “deskundigen”.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Een sterke verdediging zeer zeker, eerst afwachten of Senesi echt komt en dan kijken hoe hij zich houdt.
Is een Argentijn dus verdedigen zal hij zonder meer kunnen, heb er in ieder geval hoop en vertrouwen in.
+1/-0

10 maanden geleden
De jongere generatie hier zal wel weer roepen dat deze aankoop uit de hoge hoed van het management Stam komt, of iets dergelijks. Kan ik ze ongelijk geven , omdat er voor 7 miljoen euro misschien iets beters te halen is ?

Dat zijn vragen voor het scoutingsteam van Feyenoord. En blijkbaar komen ze hier mee is dan mijn antwoord. Weinig mensen kunnen dat bepalen , maar 7 miljoen euro is voor Feyenoord wel een hoop geld op dit moment.
+1/-0

10 maanden geleden
Blijf het toch vreemd vinden om 3 centrale verdedigers te halen: Senesi,Johnston en Ie. Je hebt in principe daar ook nog Botteghin,van Beek ( vd Heijden tel ik niet meer). En geen vervanger (pinchitter) voor Jorgensen haalt.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Van Beek is denk ik ook klaar,als hij erin staat dan is het een grote onrust achterin,en af en toe pikt hij een doelpuntje mee (voor de tegenstander helaas)
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Als je bedenkt hoeveel onrust er momenteel binnen Feyenoord op organisatorisch vlak heerst, hoeveel verschillende karakters met verschillende belangen, visies en intenties invloed uitoefenen (of dat proberen); dat er dan toch overeenstemming gevonden is over het uitgeven van een dergelijke transfersom voor een verdediger moet dit haast wel een goede aankoop zijn.

Hij heeft in ieder geval een hoop verschillende mensen binnen Feyenoord overtuigd, zo lijkt het.

Nu is het zaak om een goede manier afscheid te nemen van Jan-Scharie en nog een centrale verdediger wat mij betreft. Het centrale duo waarmee Feyenoord kampioen is geworden mag wat mij betreft bedankt worden voor bewezen diensten. Dat had een aantal seizoenen geleden moeten gebeuren, dan hadden we onze nog stukgeklapt. Nu gaan ze via de achterdeur, en dat is de technisch verantwoordelijken bij Feyenoord aan te rekenen.


Natuurlijk zie ik ook liever een echte spits erbij komen, maar wellicht komt dat nog. Het feit dat Vente is verhuurd, zegt in dat opzicht wellicht ook iets. Of misschien is Jorgensen wel weer bijna fit?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ben wel met je eens dat we netjes afscheid van mensen moeten nemen en dat het technische hart dat aan te rekenen is dat dit niet gebeurd maar dat deze jongen goed moet zijn omdat iets minder. Dit vindt ik topclub onwaardig -zoveel monden te voeden en zoveel monden praten mee dat kan nooit goed gaan. Laat ik eens een boude uitspraak doen en zeggend at we binden 2 weken ruzie in de tent hebben ( of beter gezegd buiten de tent) Wat betreft de aankoop laten we hopen dat hij goed is alleen denk ik wel dat we teveel mensen voor de zelfde plek gekocht of gehuurd zijn en dat een brevet van onvermogen is van het TH
+1/-0

 
10 maanden geleden
Feyenoord heeft geen TH, dat is een neuzennaam. Nog steeds blijf ik het jammer dat VanGeel weg is. Heeft een positief saldo opgeleverd. 2 foutjes Amrabat al was dat een prima RB en Haps voor Teveel geld gekocht. + de deelname aan de voetbalpiramide.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid