Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Vermeer: 'We maakten het onszelf wel erg moeilijk'

18 augustus 2019 19:03

In gesprek met Fox Sports baalde Kenneth Vermeer van het gelijke spel tegen FC Utrecht. "Ik had niet het gevoel dat we slecht speelden, maar je kwam weer op achterstand en dan moet je weer gaan vechten. Achteraf moet je blij zijn met een punt", aldus Vermeer, die niet te spreken was over het tegendoelpunt. "We verloren de bal en vanaf de eigen helft loopt hij zo het hele veld over. Eigenlijk moet je daar een overtreding maken om het spel dood te leggen. Dan pak je maar een gele kaart. Dat doe je niet en dan ligt hij in het mandje. Dat gebeurt ons nu te vaak."

Vermeer had het druk tegen FC Utrecht. "Uiteindelijk maak je gelijk, maar wil je puur voor de winst gaan. Met een beetje geluk spelen we nu gelijk", zo gaf hij aan. "We moeten het denk ik wat compacter gaan houden en misschien wat eerder aansluiten. Ik heb het gevoel dat we geen super slechte wedstrijd speelden, maar we maakten het onszelf wel erg moeilijk."

Donderdag moet Feyenoord alweer aan de bak voor de Europa League. "Dat is een heel belangrijke wedstrijd. Belangrijk voor ons als team en voor het Nederlands voetbal", zei hij daarover. "We moeten vol gas gaan en zorgen dat we met een goede uitslag die kant op gaan."


Discussieer mee op de forums


Tags

vermeer utrecht baalde compacter dood fox mandje tegendoelpunt

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.215 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat akzekup arkazan assaidi azarkan beek berghuis botteghin bozenik bryan eredivisie fer feyenoordminded feyenoordopnummer geheid guzzie hanegem haps jong karsdorp kokcu kuytebijter larsson linssen narsingh realist sinisterra socrates toornstra