Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB reserveert nog meer midweekse avonden voor verplaatsingen vanwege Europees voetbal

15 augustus 2019 10:25 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB reserveert nog meer midweekse avonden voor verplaatsingen vanwege Europees voetbal; image source: Pro Shots

Via een verklaring op de officiële website heeft de KNVB meer uitleg gegeven over de verplaatste wedstrijden van afgelopen weken. De voetbalbond geeft daarbij bovendien aan dat er mogelijk nog meer verplaatsingen aan zullen komen. "In de eerste week van september en de laatste week van december worden wijzigingen doorgevoerd voor de deelnemers aan respectievelijk de poulefase en de knock outfase van de Europese toernooien", zo geeft de voetbalbond aan. "We proberen dan ook zoveel mogelijk de wijzigingen in de TOTO KNVB Beker mee te nemen."

Ook kunnen er nog meer wedstrijden naar een midweekse avond worden verplaatst. "De data 25 september, 4 december, 5 februari en 18 maart staan gereserveerd zodat hier eventueel naar kan worden uitgeweken om een wedstrijd in te halen of als een duel niet in te passen is met het oog op de Europese verplichtingen. Dit is alleen mogelijk als de verplaatsing binnen vier weken van deze data valt", aldus de KNVB.

De voetbalbond geeft daarbij aan dat tussen de clubs, de Eredivisie CV en de KNVB zelf is afgesproken dat ieder verzoek om een wedstrijd te wijzigen gericht op Europees voetbal zal worden ingewilligd door de KNVB. Alleen de lokale overheid kan een wijziging tegenhouden.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb verplaatsingen eredivisie ingewilligd outfase overheid poulefase tegenhouden uitgeweken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel jong kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki