Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord op zoek naar investeerders voor transfer Adolfo Gaich'

14 augustus 2019 10:30 - KuipTalk
Foto: Pro Shots

"Feyenoord op zoek naar investeerders voor transfer Adolfo Gaich"; image source: Pro Shots

Volgens het Twitter-account KuipTalk hoopt Feyenoord de selectie te kunnen versterken met de Argentijnse spits Adolfo Gaich. De aanvaller van San Lorenzo staat echter in de belangstelling van meer clubs. Feyenoord kan de transfersom voor Gaich niet zelf betalen, zodat het op zoek is naar investeerders. Hier zitten wel een hoop haken en ogen aan, omdat de FIFA in 2015 zowel een Third Party Ownership als een financieringsconstructie verboden heeft.




Tags

gaich adolfo fifa financieringsconstructie kuiptalk lorenzo ownership party san third verboden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Geen externe investeringsfondsen etc meer. We moesten nu nog veel afstaan bij transfer vilhena ivm afspraak van tig jaar geleden. Uit eigen kracht voortgebracht. Laat Ajakkes gaan die haal je nooit meer bij en gaat hopelijk ooit uit de NLe competitie, focus op pisv. Alleen halen als je geld hebt.
+1/-1

4 jaar geleden
Misschien kijken of we niet 1 of 2 spelers kunt verkopen? Verdedigers genoeg op dit moment. En wat gaan we doen als Jorgenson terug komt, lijkt me niet dat er 1 van de 2 op de bank terecht komt. Dit lijkt me ook niet echt een officieel bericht, ze zitten al wel langer achter hem aan maar lijkt me niet dat we op zoek zijn naar een schimmige constructie
+1/-0

4 jaar geleden
Schimmige constructie idd. Maar ook sowieso vreemd want als je op zoek gaat naar info blijkt Gaich zelf ook een schimmig figuur. Feyenoord glijdt af naar vreemd poppenspel.
+1/-1

4 jaar geleden
Lijkt me geen slimme actie, beter is te wachten op herstel Jørgensen geeft minder financiële rompslomp.

Thuiswedstrijd tegen Dinamo Tiblis heeft aangetoond dat ook zonder eerste spits veel mogelijk is, instelling doet veel.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Heerenveen en tbilisi geven aan dat je dus wel een spits moet halen .
Feyenoord stond maar op 1-0 voor de rode kaart.
Terwijl het in de 1e helft met een echte afmaker al op 3-0 had gestaan.
Over heerenveen hoef ik denk ik niks te zeggen .
Aanvallend gewoon niet goed
+1/-0

 
4 jaar geleden
Klopt maar de kansen werden gecreëerd, of een, wat jij noemt, echte spits die er wel in had gelegd........
Ja een topspits wellicht wel maar die kan Feyenoord helemaal niet betalen.

Heerenveen uit was een drama, daar moet Stam aan gaan werken een regelmatig acceptabel niveau halen uit en thuis, met de groep die hij nu heeft, moet kunnen gewoon 2e of 3e worden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Een normale eredivisiespits kunnen we best betalen en zou al een zegen zijn.
En veel punten winnen .
Ik vermoed dat jorgi ook al gaat het goed nog wel heel lang gaat duren .
Verder denk ik ook dat we best 2e kunnen worden
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ben het helemaal met je eens een kopsterke spits die ook nog eens de bal bij zich kan houden tot er voldoende aansluiting is zou perfect zijn, in de eredivisie zie ik die echter niet zo snel.
+2/-0

4 jaar geleden
Wachten tot Jorgensen weer terug is. Genoeg spelers die in de spits kunnen spelen. Berghuis en ook Kokcu kunnen dat.
+2/-1

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Ach interessante creatieve constructies juig ik toe. Als de club een goeie speler krijgt en het kost ons niks waarom niet. Maar welke investeerder zal geld steken in een 2de spits xD
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad, liever een goede spits waarvan we dadelijk de winst moeten delen dan helemaal geen spits en dus geen verdiensten.
+2/-0

4 jaar geleden
Luchtkastelen, toon eens daadkracht en stop met die roddels het seizoen is nu al verprutst. Titel kansen zijn alweer heel ver weg.
+1/-2

4 jaar geleden
Als je iets niet kunt betalen, moet je het natuurlijk gewoon niet doen. Al die last minute paniekaankoopjes hebben ons nog nooit verder gebracht. Vente hebben we gezien, kan niet, Bannis eens 3 wedstrijden de kans geven? Hoorde Willem pas zeggen dat het best een aardige speler is en hij heeft er sowieso het meeste verstand van. Kampioen worden we toch niet en 4e of 5e maakt toch geen verschil.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Toch niet een last minute aankoop? Heel Europa koopt en verkoopt nog spelers, dus waarom wij niet? Denk niet dat ze echt op zoek zijn naar investeerders van buiten, want dat mag toch niet van de UEFA. Dus zijn ze er mee bezig en is er een half, wazig verhaal naar buiten gelekt. Dit is een prima spits, maar wat doen we als Jorgenson terug is? Geen van beide kan aan de zijkant spelen, dus dan moet 1 dure spits op de bank?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.338 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda