Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kenneth Vermeer komend seizoen eerste keeper van Feyenoord'

2 augustus 2019 14:52 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Kenneth Vermeer komend seizoen eerste keeper van Feyenoord"; image source: Pro Shots

Kenneth Vermeer is komend seizoen de eerste doelman van Feyenoord. Dat bevestigde Jaap Stam op de persconferentie van vrijdagmiddag, geciteerd door RTV Rijnmond. "Justin heeft zich helaas niet kunnen laten zien in de voorbereiding", aldus Stam. "Als hij fit is, dan wordt hij niet direct weer eerste keuze. Dat blijft Kenneth."

Giovanni van Bronckhorst gaf afgelopen seizoen nog de voorkeur aan Bijlow. Nadat de doelman met een blessure uitviel, kreeg Vermeer de kans. Hij wist daarin dermate te overtuigen dat hij terugkeerde in de selectie van het Nederlands elftal.

Meer op RTV Rijnmond


Discussieer mee op de forums


Tags

vermeer stam bijlow bronckhorst rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Volledig mee eens en ik gun Kenneth om eerste keus te zijn, veel succes kerel.
+3/-0

 
9 maanden geleden
ik gun het Bijlow ook en nog meer gun ik het de buurjongen, maar is dat belangrijk?

Wel mee eens dat er nu duidelijkheid komt en dan is de keus logisch.
+1/-0

9 maanden geleden
Terecht en wat een persconferentie i.v.m. die van Gio. Duidelijkheid boven alles.
+2/-0

9 maanden geleden
Terecht in mijn ogen, Bijlow leek vorig seizoen wat onzeker in een aantal wedstrijden. Misschien nog wat te vroeg voor hem, is nog jong en kan beter worden. Inderdaad heerlijk om te zien dat Jaap heel duidelijk is in alles.
+2/-0

9 maanden geleden
Zeer vestandig ik snapte het vorig seizoen al niet om bijlow eerste keeper te maken. Bijlow heeft nog niks bewezen op dit niveau verhuur hem maar.
+3/-2

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
fon1,Gezien de ellenlange lijst van spelers die jij wil verhuren of verkopen,zullen er straks,mocht dat doorgang vinden,er zelfs geen 11 spelers op het veld lopen.Bovendien is het met een haast lege portefeuille lastig winkelen.Nu ook nog eens Bijlow in de verhuur,blijven er twee keepers over,Vermeer en Marsman,ik houd mijn voetbalhart vast wanneer die ook nog eens geblesseerd zal raken.Dit wordt vrees ik een erg zwaar seizoen,voor iedere supporter,nu maar gokken dat er in de komende weken nog wat bijkomt.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Als je ze verhuurt kan je tenminste nog wat halen. Nu zeker niet... wat is er nog aan salaris ruimte? Lijkt mij niet of weinig. Ik had marsman niet gehaald vind hem echt zeer matig vast een rob jansen dealtje. Ik had room ovegenomen transfervrij van psv of vorm mss stekelenburg als back up. Bij huur bijlow kan je ook een andere keeper aantrekken.

Ik heb ook aangegeven dat je transfervrij betere kunt ophalen als de andere verhuurt of verkocht zijn. Transfervrij: Honda, assaidi, chery, emnes mss van der wiel. Huur of transfervrij: elia, karsdorp, janmaat, fosu-mensah.

En aub 1 aankoop een linker centrale verdediger van drongelen. Hoogma had ook gekunt en die huurde fc utrecht dus ga mij niet vertellen dat dit ons niet was gelukt.

We lopen hier gewoon weer te snurken het is haast stuitent arrogant. Denkend dat onze jeugd al het nodige niveau heeft. Dat hebben de meeste nog lang niet!!! En dat ga je dit seizoen als het zo door gaat helaas zien.

Enkel voor malacia, kokcu, burger en arzakan zie ik mss mogelijkheden dat ze speeltijd krijgen in feyenoord 1. Die kunnen wel wat. Voor de andere talenten hun ntwikkeling is het dus dood zonde om ze op je bank weg te laten kwijnen.
+1/-1

 
9 maanden geleden
fon1,Qua verhuur zullen die spelers niet veel bijdragen aan de balans,De spelers die jij daarentegen zou willen huren,zijn een meervoud daarvan meer dan negatief ,afgezien van al die namen,daar word ik niet bepaald vrolijk van...Honda,Assaidi,Chery,Emnes,van der Wiel,Fosu-Mensah.....De enige die je benoemt zou dan Karsdorp zijn,hoewel die ook erg blessuregevoelig schijnt te zijn.Wordt de spoeling erg dun!Kutseizoen wordt het,hoe zeer het me ook doet!
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Als je hoort dat ado wehrmann zijn salaris al te veel vind om hem te huren... Ga je je toch afvragen wat dit soort talenten verdienen... Hen verhuren helpt dus zeker wel!

Deze spelers wil ik ook verkopen of verhuren om salaris ruimte te creëren: van der heijden leeds had interesse en wil zelf weg, botteghin palmeira had interesse dus strik er om, van beek cocu wou hem naar turkije halen dus nu mss weer bij zijn nieuwe ploeg. Sinisterra deed het verdienstelijk bij jong colombia dus geheid interesse in die zuid amerikaanse regio. Kelly weer verhuren om hier te wennen aan het niveau en speel styl eredivisie. vind hem nu te kort komen, ayoub mag ook worden verhuurd. word geen basis plaats en gaat dan geheid muiten, larson mag ook weg was een italiaanse club vorig seizoen in geïnteresseerd dus vast te slijten. Toornstra mag je ook verkopen op zijn leeftyd krijg je er anders nooit meer je investering voor terug. Nieuwkoop, verdonk, hansson mag je verkopen of verhuren.

Dan heb je salaris ruimte zat voor mijn namen. Ok men heeft zitten snurken de beste buitenkansjes zijn alweer weg.

En de namen die ik noem kunnen ook falen. Maar zijn zeker beter dan de spelers of reserves op hun posities die er nu spelen dus zonder geld aan transfers te spenderen gaat je team er op vooruit.

Wat zijn je bedenkingen bij de namen die ik noem? En zet ze eens af tegen hun concurrentie op de posities de we nu bezet hebben met andere. Kijken of dat een verbetering of verslechtering zou zijn.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Ja , maar verander je naam alvast maar in Feyenoordopnummer4 oftewel Fon4 want hoger gaan ze niet eindigen dit seizoen. Achter AZ PSV en Ajax.

De naam Feyenoordopnummer1 is zooooo 1999.

Deal ?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Lol ik hou mijn naam lekker zo altyd een stip op de horizon zetten om naartoe te werken ;)
+1/-1

9 maanden geleden
Vermeer, Bijlow, lood om oud ijzer. Beiden hebben hun sterke en zwakke punten maar het zijn geen van beiden puntenpakkers.
+1/-0

9 maanden geleden
Volkomen logisch. Hij iss en blijft gewoon beter dan Bijlow.
+1/-0

nieuws-redacteur forum-beheerder 9 maanden geleden (gewijzigd)
:D
+1/-0

 
9 maanden geleden
Zijn jullie van plan het forum nieuw leven in te blazen of houden jullie het hier bij?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Het word wel weer eens tijd dat het forum weer online komt.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Inderdaad heren waar blijft het F O R U M ??????????
+1/-0

9 maanden geleden
Mooi klaar mee met dit feestnummer. Staat als een visstick op de lijn, zit geen vooruitgang meer in. Kan geen bal fatsoenlijk passen en houdt ook al tijden niets meer tegen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Absoluut eens. Vermeer kan gewoon niet. Traag, dik en oud. Zo komt 't over. Hij kost ons onnodige punten.
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.208 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat anderlecht arnesen bazoer bekerfinale besmettingen bestlander corona dirkteur elia feyenoordopnummer fosu herik immuun inhoud janmaat jorien karsdorp luckassen mensah narsingh nederland ongeschikt optiek promes ramesoe renderen roma toornstra uefa